Masal-anne turkan403 benim düzenliydi hep hatta hazıranda spralim vardı onu çıkarttım üstüne adet gördüm bu ay tık yok
turkan403 Masal-anne gebelik olabilir ama sprail blmyom düzensizlik dengleri bozabiliyo diye biliyorum sadece
minismom Masal-anne valla bilmiyorumda 7 snde esimin koyune gitcem orda sehire indikce alırım nasıl olsa orda tanımıyolar 😂 gelincede olmazsam daha internetten siparis veririm testlerle kafayı yedim resmen benim gibi olan varmıdır bilmiyorum
minismom Masal-anne son erken gebelik testim kaldı onuda harcamaya korkuyorum o yuzden garanti olsun diye 14. Gunde yapcam cıkmazsada yapcak bisey yok artık gecen ayda kimyasal yasadım ben onu tesadufen ogrendim gerci bu ayda iyice taktım kafaya gecikmeyi
Liliales Melike2535 ne kadar geç döllenme olduğuna göre değişir benim 16. Gününde test yaptığımda çıkmıştı ama öncesinde yapmadım 2 hafta geç döllenme olmuş
adileast Ben öncesinde spiral sonrasında yasmin ile köründe düzenli hatta hep üç gün önden gelen bi adet dönemin vardı çok değişik mevsimsel diyorım ama bu mevsimselde korunmadığım aya mı denk geldi
Tugcaduman Melike2535 hcg baktırdın mı kaç çıkıyor? Ben adetinden bir gün önce gittim 50 çıkmıştı iki gün sonra bir daha gittin 350ye yükselmişti
Ebuses Melike2535 canım su an bende 8. Gündeyim gecikmenin testlerim negatif hep pazartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek tek ümidim benim ilk gebeliğim 45. Günde belli oldu geç döllenmeydi onu düşününce acaba mı diye kendimi yiyip duruyorum umarım güzel haberler alırız ♥️
Ebbruc Melike2535 adetim düzensiz benim ama oğlumda nerden baksan son adetten 48-50 gün sonra öğrendim hamile olduğumu
tinkerbell18 Melike2535 inşaallah öyledir ilk hamileliğimde öyle olmuştu benim iki kez aynı durumu yaşadım💖
Bettdemm Melike2535 evet sürekli yapmıştım son iki üç gün öncesine kadar 1 hafta 10 günde falan hep negatif çıkmıştı