Melike2535 Eveeet 12.gunde bitti pazartesi doktora gidicem kan testi ister yine dünkü testim negatifti regl olmadım hâlâ umudum az da olsa var insallah gec döllenmedir de içimdeki burukluk büyük bi sevinç olur 🙏🏻
Melike2535 Oksuruksurubu ay bende emin olamıyorum sürekli aynı durumu yaşayan var mı diye araştırıyorum yani benzer durumda olup gebe olduğunu öğrenenler olmuş
minimonun-annesi Melike2535 ben 1 martta adet oldum son adet tarihim nisan ayının 17 sine kadar yaptığım testler negatifti erken gebelik testide yaptım silik bile çıkmadı nisanın son haftası kan verdim değer 100 ün altındaydı ya geç döllenme yada geç yumurtlama çünkü adetime yakın korunmasız ilişki oldu sadece İnşallah sizinde hakkınızda hayırlı olan neyse o olur 🤲
Pembesu Melike2535 pozitif‘i gördükten sonra doktora gittim ben hamileyim üç ayrı test yaptım üçü de pozitif çıktı diye inandırmaya çalışıyorum resmen doktoru😄 Kan aldılar hcg Değeri yükselmişti Bu 42 güne rağmen ultrasonla baktı sadece kese vardı şu an bebek yok dedi on gün sonra da bebeği gördük içinde
Pembesu Melike2535 Melike2535 kan verdim bir hafta arayla negatif, evde testler yaptım negatif. Üstüne bir de ilaçlar yazdılar olamıyorm diye onları kullandım on beş gün yani tamamen silmiştim aklımdan inan gece rüya gördüm bebeğim vardı kucağımdaydı sabah kalkar kalkmaz teste yaptım pozitifi gördüm ☺️☺️
Melike2535 Pembesu pozitif gördüğünüzde kaçıncı gundu bende doktor söktürücü yazar diye düşünüyorum acaba kullanmasam mi
Pembesu Melike2535 Melike2535 canım geç döllenme ise şuan göremezsin benim en büyük belirtim göğüs ağrısıydı
Pembesu Melike2535 şey ben artık kesin yok kafasına girmiştim. Çünkü doktor dedi ki fazla ümitle bekleme Daha bir yıllık evlisin Yeni evliler de bu tarz gecikmeler olabiliyor. Bunun üstüne ben de demek ki doktorun dediği gibi bir gecikme olsa kanında çıkardı dedim Ve ilaçları kullandım rüya görünce acaba mı dedim gerçek çıktı
Tugcaduman Melike2535 hcg baktırdın mı kaç çıkıyor? Ben adetinden bir gün önce gittim 50 çıkmıştı iki gün sonra bir daha gittin 350ye yükselmişti