Bimervy biz holmeri kurduk valla cok begendik ya ben yoyko istiyordum ama park yataga o para degmez diye almadim hatta bugun ebebekte park yataklara baktik bizimki tas gibi iskeleti cok iyi birde bir tarafi da iniyor anne yani oluyor ve anne babanin yatagina da sabitleniyor ipi var, bu park yatakta 2 ayar var biri yeni doğunca kullaniliyor digeri kalkmaya dikelmeye başlayınca oyun parki moduna aliyorsunuz cocuk asagida yatiyor ben o yüzden park yatak tercih ettim, aslinda evime odasina ahsap yatak uyuyor park hic uymuyor ama 2 yasinda monteserri almayi planlıyorum o zamana kadar park yatak mantikli geldi tek yatakta butun fonksiyonlar var ve cok kaliteli bence magazada ebebekte satilsa falan kapis kapis gider insanlar markayi bilmiyor, ahsap besikte indirme ayari ve anne yani olmuyor pek o yüzden istemedim ve evet 70×110 ölçüsü ve cibinlikli (sinek sebepli) ve icinde yatakli olani sectim dönencelisini almadım, icinde gelen yatakta bugun ebebekte baktigim yataklarla ayni, 6.aya doğru asagi indirince yayli yatak alacağım hemde buyumus olacak. Maxi cosi leona2 ile cybex ezy twis arasinda kaldim gittik magazasina baktik, cybex cok iskelet geldi bebegin konforu daha az olur gibi geldi esimde hoslanmadi bu durumdan o yüzden maxi cosi aldik daha konforlu gram olarak da aynilar türleri de benziyor