Dlncbn Kizlar 34 haftaligim.ve bebeğim halla doğum pozisyonuna girmemiş , sizce geç mi kalmisiz ? Döner mi sizce ? Sizde durumlar ne ..
Eda1254 Dlncbn benimde girmedi 35 + 4 oldum hala makat geliş pozisyon degistirmedi kontrole gidicem bu ayın ortasında bakalım bu konuda bilgisi olan varmı sezeryana gunmu veriyolar yoksa şok haftaya kadar bekliyolarmi
Teacherblue Dlncbn benim de aynı. Benim umudum yok bir kaynakta okumuştum bu hafta ya kadar dönmemiş ise dönme ihtimali %3 yazıyordu
Sevcan62 Dlncbn 30 dan beri makat geliri 37 ye giriyorum daha dönmez dedi doktor ama sizin biraz daha erken belki dönme ihtimali vardır doktorunuza sorun
ozgese-s İlk oğlum da 38.haftaya kadar beklemişti doktor ama makat gelişti sezeryan olmuştum o sebeple inşallah sizin döner ama
Dlncbn Retjza evet öyle ihtimalde var insikak süresi okunulmasi gerekiyormus dönmesi için bende hergun açıp dinliyorum secde halinda baklm hayrilsi ya artik
Dlncbn 34Kubra secde pozisyonu iyi diyorlar hatta insikak süresi var bilmiyorum bilen varmı bir kaç gündür onu yapıyorum bklm inşallah döner
Irmakabla Dlncbn bebek döndürmek için bazı egzersizler var deneyin derim ben 33 haftayken denemiştim dönmüştü