Merhaba ,
Bugun 38+3. Günümüz , doktorumuz yıllık izne çıkmıştı ve çatı muaynesini bugüne bıraktı..benim bebiş gayet sağlıklı bugün 3.5 kilo 51 cm boyunda olduğunu ama açılma hiç olmadigi için doktor 39. Haftaya kadar kendi gelmezse yani haftaya Çarşamba , sonraki hafta 12 Ağustos pazartesi günü ( babamızın izninden dolayı ) sezeryanla alabiliriz dedi 🥹 duygular şelale yani anlayacaginiz son 1 haftamiz kaldı aynı bedende pamuk ayaklimla 🥲❤️ sizce ben bu keyifci bebiş için aktiviting laborlar , efendime söyleyim yer silmeler yapsam yada hurma kazanına düşsem açılma olur mu ? Sancılar falan normal çıktı , doktorumuz sanmıyorum normal doğum olabileceğini suyun gelse bile açılma olmayabilir sen kendini sezeryana programla dedi 🥲 açıkçası ben aşırı hareketliyim maşallah dip köşe ev silmek mi dersiniz market alışverişi spor yapma herşey bende bir tek halter kaldirmiyorum yani 🥲😅 fikirlerinize açığım , benim haftamdaki hamisler kendi durumunu da anlatabilirler fikir olsun muhabbet edelim hazır instada çökmüşken