Eessra_1 Hanımlar çiğ badem çiğ findiktan midem bulandı,14 haftalık hamileyim kavrulmuş tuzlu yemek istiyorum bı sorun olur mu ya? Özellikle çiğ badem çok tok tutuyordu , kavrulmuşu da ise yarar mı? Bilgisi olanlar yazabilirmi?
Eessra_1 snowglobe kavrulmuşu uzmanlar önermiyor da,diğer hanımlarin bilgisi var mı diye merak ettim, mantıklı değilse cevap verme geç,bebeğim için sağlıklı besleniyorum
dem34 Eessra_1 evet canım çok bulanyor bi gün aralıkla yiyorum yoksa midem almıyor Allah affetsin tadı gerçekten çok kötü kavrulmuşların hiç bir faydası yok Canım ısıya maruz kaldığı için
Eessra_1 dem34 😔evde fırında kavursam diye düşündüm,satılanlar kadar fazla ısıya maruz kalmaz diye düşünüyorum
D_er_ya Zararlı degildir tabikide ama isleme ugruyor diye besin degeri azalıyor cig tercih edin diyilar cigde hic sevmiyorum
babysmomy Eessra_1 kavrulmuş kuruyemişlerdeki sağlıklı yağlar trans yağa dönüştüğü için önerilmiyor çiğ yemek çok daha faydalı
Retjza Bu kadar hassas olmanıza gerek yok. Badem yani. Evet bazı besinleri belli şekillerde tüketmek faydasını arttırır fakat bademi ne şekilde tüketirseniz tüketin ne gibi bir zarar verebilir bebeğe? Böyle devam ederseniz ayları geçiremezsiniz.
Tugcev Eessra_1 yağ oranı artıyordu sanırım kavrulunca. Tam emin değilim. Bebişe faydası olmaz sadece. Bende çiğ badem severim 😀 keşke ceviz yiyebilsem benimde midemi ceviz bulandırıyor 🤦🏼♀️ Farklı alternatifler yiyin sizde badem yerine aklınıza takılıyorsa.