Gul_pempe23 Nur1999 darısı sıze inşAllah guzel haberler duyun 🥀dıyete uy dedı guzel dedı kılo verdıgımı soyleyınce cok ıyı dedı hatta😅
_Nohut_ Bende şuan aynı korkuyu yaşıyorum, Kilo verdigimi farkettim korkuyorum, Bebegim zaten küçük iyice etkilenir mi acaba 😢
_Nohut_ Songul211 sebze tarzı yiyorum, Biraz balık az ekmek genelde yumurta yiyorum et falan cok yiyemiyorum onun yerinde peynir benzeri şeyler ama düzgün mü beslenmiyorum bilmiyorum ki
Songul211 _Nohut_ şeker öncesi canım hiç bir şey cekmezdi ama şimdi yasak olan herşeyi çekiyor. Bende et fazla yiyemiyorum Sadece zebze tüketiyorum.
Nur1999 Gul_pempe23 gittik canım suyum düzelmiş bebişin kilosuda haftasıyla uyumluydu ne yapıyosam yapmaya devam edicekmişim diyet gerçektn farkettirmiş
Mavisevgim Nur1999 ben 3 kilo verdim ama bebeğim kilo aldı gelişim geriliği vs olmadı zaten diyette yazan yemekler hep sağlıklı yemekler paketli gıda vs yok bebek için faydalı.
Nur1999 Mavisevgim diyetisyenle ilerlemeyince soru işaretleri kalıyo insanda ama böyle devam eder inşallah