Alparslanmom__ Doktorum suyun az deyince korkmaya basladm Allah korusun sanki bebeğimi kaybedecek gibi bebeğin hareketlerine dikkat et dedi bana bnde ediyorm hareketli şükür ama yinede insanın içini korku saliyor
dika Alparslanmom__ vesvese gelebiliyor insana hamilelikte olabilir bu tevekkül et Allah büyük de bir süre sonra geçer inşAllah
Okyanusolmak Alparslanmom__ suyunun son haftalarda az olması çok normal. İçinizi ferah tutun. Olmadi doğum başlatır doktor ya da sezeryana alır 😌 bir de havuç suyu bebeğin suyunu artırıyor. Deneyin isterseniz
Mervecimmm Alparslanmom__ benim de 32. Haftada suyum azalmıştı iyice azalmasın diye 2 günde bir serum alıyordum. Su artmadı ama bebeğin ihtiyacı olan en alt seviyede sabit kaldı. 37+2 ‘de suyumun gelmesiyle doğum yaptım ve bebeğim şuan 3 yaşında 😁
Caglab Alparslanmom__ kız bir şey kalmamış. Ben 36 haftalık zorunlu sezeryana girdim de 1 damla su çıkmadı. Çok sağlıklı bebişim olmuştu şimdi 4 yaşında. Sizin zamanınız gelmiş zaten.kötü düşünme.sağlıkla kavuşun inşallah🙏🫶🏻
Okyanusolmak Alparslanmom__ anladım. Bir bardak yaklaşık 4 tane havuç ediyordu. Aslında hazır meyve suları vardi benim zamanımda. %100 katkısız diye. Hala var mı bilmiyorum ama
Caglab Alparslanmom__ şu andaki hamileliğime göre azdı. Şimdikinin suyu iyi o yüzden çok hareketli.öyle olurmuş zaten.
Mervecimmm Alparslanmom__ hayır canım suyum geldi ama hiç sancım olmadı sezaryen olmak zorunda kaldım o yüzden
Maviss718 Alparslanmom__ bende 30. Haftamdayım bebek aşağıda dedi doktorum erken doğum riski dedi ufacık ağrım olduğunda kaybetme korkusu yaşayıp bunalıma giriyorum ilk gebeliğim 😌
Alparslanmom__ Maviss718 herkeste aynı korku durum var heralde bu benm ikinci ilk kaybim olduğu için daha da tedirgin oluyorum
Alparslanmom__ Mervecimmm anladım sağlıklı olsunlarda bebişler gerisi önemli değil bazen biz ne istersek isteyelim son ana kadar belli olmuyor doğumu bebislerimiz belirliyor