Sevgi3838 Merhaba 5 haftalık hamileyim biz eylülün ilk haftasına yurt dışı turu ayarlamıstik tam 10 haftalık oluyor bebeğim. Tur böyle 5 uçak 2 tren yolcuklu trenler çok uzun değil. Bilemedim sizde dr izin verir mi gideyim mi gitmeyim mi siz olsaydınız ne yapardınız ??
selencinaar Sevgi3838 buna en doğru kararı doktor verebilir bana ilk üç ay müsade etmemişti şimdi 14 haftalığız sadece uçak izni verdi otobüste saat başı durmadığı için sıkıntı söz konusu olabilir demişti
Ozge18 Sevgi3838 16 haftada Balkan turu yapmıştık 1 hafta izin vermişti doktorum biraz yorucuydu sadece akşamları hep dinlendim.
HBetul Sevgi3838 doktor belki yorma kendini der baya yorucu seyehatli gibi ama bakar bir sıkıntınız yk gidebilirisniz ilk aylarda uçak eykikermi basınç bilemedim
selencinaar Sevgi3838 etmemişti benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için bu ikinci gebeliğim tedbir maksatlı uçağa bile binme demişti
Cagla-2434 Riskli gebelikte kesinlikle izin verilmiyor yani kişisel bir duruma bağlı konu. Sizi takip eden doktor ancak bunu net cevap verebilir . Ben bütün hamileliğim boyunca bir risk yasamadigim için uçak araba yolculuğu hepsini yaptım artık 33 üncü haftamdan sonra dur ayrılma bı yerlere doguracaksin yolda diye kızma ile dalga geçme arasında kaldı bende dinliyorum yerimde oturuyorum bu son zamanlar 37 oldum bile
Sevgi3838 Ozge18 ben 10 haftalık olacağım o yüzden bilemedim. Ne güzel gezmene eğlenmene sevindim canim
Cagla-2434 Sevgi3838 5. Haftada erkenden hamile olduğumu öğrendim o h.sonu ve devam eden 5 haftasonu boyunca kamp yapmak için asfalt olmayan 2 saatlik yamuk yumuk yollar gittim geldim . Ailemin yanına 9 saat yolculuk yaptım 1 kere uçağa bindim bunlar 5 haftaliktan 11. Haftalığa kadar yaptıklarım 🥲😃 Ama benim hamileliğimde risk yoktu . Doktorunuzu dinleyin . Risk görüldüğünde izin vermeyebilir . Hiç hareket etmeden riskli diye yatan arkadaşım vardı benim surecime yakın kız korkusundan 15 dk yol gitmedi ilaçlar kullandı 20. Haftada yine düşük oldu . Siz kontrolü elden bırakmadan hareket edin sonra yola çıktım bebek böyle oldu diye kendinizi suçlamayın diye diyorum Hamilelik herkese özel bir konu
boraninannesi_ 12.haftamda haftasonu ucakla gidip gezip geldim, 16.haftamda da arabayla yunana gidip 3 gün kaldm riskim olmadıgı icin sorun olmadı dr net bilgi verecektir yunandan 1 hafta sonra da 2 geceliğine izmire gitmştö arabayla