Merve_3351 Fatmaa_D valla ağdaya git cnm 1 ay dan fazla bile götürür kendin elinle gerdir rica et küçük küçük alsın o kdr acılı birsey değil kendi kendime bile yapiyorum
Fatmaa_D Burcuuu45 Bende göremediğim için bir saatlik duş oluyor bana iki saat sinirlerim bozuluyor valla…
DryStr @Fatmaa_D evet araştırdığımda tahriş olma durumu vardı. Kuaföre ilk gittikten sonra alışıyorsunuz aslında ilk gittiğinizde de kasılmanıza utanmanıza gerek kalmıyor çünkü işlerini yapıp geçiyorlar ☺️
Fatmaa_D DryStr Şu aralar iyice karnım çıktı nefes aldırtmıyor en sonki çarem o yapacak pek de bsy yok gibi görünüyor keyfimizden değil ya demi😁
Mervecvk94 Fatmaa_D Ben epilatör kullanıyorum ilk başlangıçta acıyor ama sonra uyuşuyor acıdan hissetmiyorsun 😄
DryStr @Fatmaa_D tabiki de keyfimizden değil😁yapamıyoruz yapabilene helal olsun valla zaten jilet çok kaşıntı yapıyor son çare kuaför 🙌
zeynosileannis Fatmaa_D Ben boncuk ağda kullanıyorum çok uzun süre de gidiyor diğer yöntemlere göre de daha acısız bence
Fatmaa_D zeynosileannis Ayn acı olmuyor onunda erimesini falan beklemek can sıkıcı geliyor şu durumda valla ne yalan söyliyim hangisi daha az vaktimi alıyor o benim için önemli “eriniyorum” … 🤭😁
Zg99 Fatmaa_D agdaya gidiyorum biraz can yakıyor ama aylik cozum en azindan . Jilet kısa sureli cozum geliyor bana
Ervaidil Ağlaya gidiyorum daha önce hep lazere girmiş biri olarak jileti tavsiye etmiyorum umarım agdayla kalan 7 ayı tamamlarım
Fatmaa_D Ervaidil Allah herkesin yardımcısı olsun ister istemez insanın hem morali ,hemde piskolajisi bozuluyor bu durumda..:))
Semayldrd Fatmaa_D canım doğumun yakınsa mutlaka kuaföre git ağlaya doğumdan sonrası içinden rahatlık yemi doğum yaptım bende iyiki ağda yaptırmışım dikişlerimden ne jilet ne ağda yapabilirdim bir süre