1bebe1meow merakli-27 Etli yiyemezsiniz her ne kadar yoğurulacak az da olsa pişirilsede yenmez çiğ et balık tavuk yumurta bunlar toksoplazma içerir ve bebeğe çok zararlı sakın yemeyin etsiz olanı istediğin kadar ye ama etli yeme
Dilarabozdemir Reina ben ilk çocuğumda hamileyken yapılmıştı çok canım çekti 1-2 tane yedim birşey olmadı eğer aklınızda aklacaksa 1-2 tane ile tatmin edi kendinizi
Minnakpopus Dilarabozdemir sizde çok şükür ki bir şey olmamış🌸Ama bu demek değildir ki başkasında olmayacak. Çok net emin şeyler söylemeden önce lütfen düşünelim tek kişide değil hem annenin hem bebeğin kul hakkına girmiş oluyoruz.çiğ tüketilen et ürünleri gebelikte tamamen sıkıntı.
Deletedmom_115 merakli-27 etli yasak canım çiğ olan her şey çok zararlı bebek için de senin içinde hamileyken
myavocado merakli-27 etli yenmez , ve g et yenmez hatta çiğ ete eldivensiz dokunulmaz gebelikte. Ama etsiz ise sormaniza gerek bile yok yenir
D_er_ya Etli yemeyin iyi değilmiş ama ben ilkimde bilmiyorum bayada yapip yedim ilk aylar aseriyodum bi sıkıntı olmadı Allah’tan bilmeyerek yedim
Dlntkesn merakli-27 hep etsiz yiyorum sadece 1 kere etli yedim bende 6 aylık hamileyim canın çektiyse bi taneden bişey olmaz diye düşünüyorum ama sen bilirsin
emirim2024 merakli-27 etli çiğköfteyi doktorum bana yasaklamıştı. Sade cigköfte yiyebilirsin demişti içinde et falan olmadan