1PrensAnnesi___ İlk gebeligim hiç bir bilgim yok, bilen anneler yardımcı olabilir mi nasıl olmalı bebek emzirdikten sonra? Geçen haberde gördüm anne bebegini emzirdikten sonra bebek boğulup vefat etmiş. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.
Reina 1PrensAnnesi___ youtube da binlerce içerik var anne bebek bakımıyla ilgili. Emzirdikten sonra bebeğin gazının çıkarılması gerektiğini de bilmeyen yoktur diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
ASE6154 1PrensAnnesi___ beslenmesi bittiğinde bebeği omuzunuza yaslayıp dik pozisyonda tutarak sırayla sırtını sıvazlayıp hafifçe vuracaksınız, gazını çıkarmadığı zaman tehlikeli durumlar oluşabilir.
Merve_3351 1PrensAnnesi___ 10 dk felan izin vermen lazım bebeğe hemen gazı çikarmak için sallarsan kusuyor bu sfrde. Ilk bebeğim 2 aylık emzirmeden önce genelde çıkarıyorum ama emdikten 2 3 dk sonra hemen gazı belli oluyor o zamnda mudahele ediyorum kusarsada kusuyor zten gaz yüzünden ıkınmakdanda kusuyor
Cimenn1223 1PrensAnnesi___ sırt hariç yan yatıra bilirsin birde yeni dogan oldgu icin pozisyonunu sürekli değiştirmek gerek ben sürekli bi sag yatiriyordm bir sola sırt üstü yatırmak çok tehlikeli ne zaman kusucaklari da belli olmuyor kusmuğunda boğulma durumlari oluyor Allahım korusun emzirdikten sonra yüz üstü omzunuza dogru yatirin gazinı mutlaka çıkarın çıkarmaya çalşn gazi çıkmazsa icinde birikir agri yapar aglama krizleri karında baloncuklanma sesler duya bilirsiniz buda bebeginizi çlk rahatsiz edip huzursuzlandirir karnında şişlik oluşur yan yatirdiginzda sırt üstü döne biliyorsa arkasina bir yastikla destek vere bilirsiniz kizim yüz üstü uyumayi cok severdi ne şekil yatirsam yüz üstü bulurdum başını saga yada sola çevirip sürekli kontrol ederdim buda tehlikeli olabiliyor cok dikkat istiyor
1PrensAnnesi___ Cimenn1223 İlk gebeligim olduğu için bilgisizim bu konuda ve korkuyorum açıkçası. Teşekkür ederim 😇
Cimenn1223 1PrensAnnesi___ kucagina aldiktan sonra bilmediklerini de bir an da öğreniyorsun kuzum tedirgin olma