SancarMom Emzik olarak ne markayı tercih ettiniz? Ben biberon anne bakım vs herşeyi avent tercih ettim ancak bugün emzik aldım 0 ay için Mamajoo damaklı olarak. Memnun kalan kalmayan var mı? Aventte almalı mıyım ?
KuzeyinAnnesi10 SancarMom herşeyimiz avent oğlum diğerlerini almadı. Şuan 7 aylık avent suluk da kullanıyoruz
Damlakhrmn SancarMom mamajoo aldık bizde tutmadı avent aldık biraz tutup fırlatıyo we baby aldık onu hiç ağzına almadı sanırım başaramayacağız 😂
SancarMom Damlakhrmn ay umarım tutar bizimkide tutmama ihtimali varsa acaba iade mi etsem bilemedim ya
Damlakhrmn SancarMom deneme yanılma yoluyla anlayabiliyoruz işte sadece bakkal emziği alsam tutar herhalde hep öyle olur ya 😂😂😂😂
Tuba-M55 SancarMom avent aldım emzik de biberon da emziği asla tutmuyo 😅 biberondan da memnun kalmadım malesef tam kapanmıyo yarısı çocuğun üstüne dökülüyo pişman oldum malesef
SancarMom Tuba-M55 yaa şans işi mi desem bilemedim çevremde herkes avent kullanıyor herkeste memnun 🐣
Retjza Ben oğlumun biberonunu da emziğini de Philips Avent aldım. Gayet memnunum ikisinden de. Büyüdükçe suluk ihtiyacını vesaire de bu markadan alacağım.
Liliales SancarMom ben bibs almıştım ilk ama bebek küçük olunca ağzında çok büyük durdu dış plastik kısmı sonra avent aldım hala onu kullanıyorum memnunum bebeğim de bibsten sonra yapısı farklı olsa da hemen tuttu onu
Hiratuba SancarMom biberon dr browns, emzik avent. Kızımda da bunları kullanmıştık. Oğlum olacak ona da yine bu markalardan tercih ettik