Figennn Selam kızlaar nasıl gidiyo😍 Çok şükür artık az zamanımız kalıyo Rabbim’in izni ile🤲🏻 Biz kızımla 33+4 olduk, sol kasık ağrılarım oluyo normalmidir acaba? Sizlerde durum nasıl şikayetleriniz varmı🧿
Bayan_melek Figennn 34+1 olduk bizde çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok plesanta dışında 🤗 zaman hızlı gecsin istiyorum
Kaderyunus Figennn selaam 🤗 bizde 33+5iz oğlumla çok az bi hazırlağımız kaldı bitti sayılır😍 bu hafta içi evi temizleyip hastane çantamızı hazırlayacağım , bende kasık değil ama çok fena bel ve sırt ağrısı var 😔 hele azcik is yapsam topalliyorum resmen
Enesim Figennn 34 olduk biz de erken doğum riskimiz var maalesef ciğer geliştirici vuruldu sancılar durduruldu eve çıktık yatıyoruz 😞
Heycanligebe Figennn 35+2 çok çok zorlanıyorum genede bin şükür hamd olsun ama kalçam yüzünden yürüyemiyorum malesef 😔😔😔
Figennn Kaderyunus Bizimde bir iki eksiğimiz kaldı hazır sayılırız artık😊 azıcık daha dayan canım az kaldı. Ben hala mide bulantıları çekiyorum ama yinede her şey için çok şükür🤲🏻
Figennn Meddythemama Allah’ın izni ile geçiçek canım cogu gitti azı kaldı bak😊 bebişler iyi olsunda dayanıcaz biraz daha
Defne00Duru Benim de 34+2 hafif yorgunluklar ve uykusuzluk dışında bi sıkıntı yok çok şükür 🥰 ama böyle çok çok hafif bi lekelenme gördüm o biraz tedirgin etti 🙄
Figennn Defne00Duru Doktorunla konuştun mu canım ya da randevün var mı yakında. İnşAllah bir sıkıntı yoktur🤲🏻🧿
Kaderyunus Figennn tabii evlat için çekilen ağrıların acıların en kötüsü bile bal 🤗 hiç isyan etmedim hep Elhamdülillah dedim ama bi yandan da zaman çabuk geçsin artık sağlıkla zamanında kavuşalım diye dua ediyorum😍 senin de Allah yardımcın olsun canım mide bulantısı için ilaç kullanıyor musunn?
Defne00Duru Figennn 15 gün var kontrolüme canım hiç bi ağrım sızım yok zaten bi daha olmadı çok silik hafif diye doktorumla görüşmedim açıkcası
ZeynepzdemirAkta Heycanligebe ben de öyleydim kalçam yüzünden yürüyemiyordum fizik tedavi uzmanına gittim kalçama bir bant yapıştırdı 3 gün kalsın sonra yine gel bir daha yapıştıralım dedi. Yine gittim 3 gün daha bantlı kaldı o sırada günde 2 kere sıcak su torbası veya havluyu ütüyle ısıtıp o bölgeye koymamı tavsiye etti. Dediklerini yaptım ve o ağrıdan eser kalmadı çok kısa bir sürede geçti. Allah razı olsun o doktordan 🙏
KaderAdnan Heycanligebe aynıyız ve hem hafta olarak hem aynı dertten bende de var bide vajina ağrısı yataktan kalkamıyorum resmen
Figennn Kaderyunus Aynen kuzum kavuşalım artık bende çok istiyorum sabırsızım😍 yok hiç kullanmadım ilaç canım, hep boyle idare ettim
Kaderyunus Ozlmminiko benim doktorum sütle yogurdu arttır dedi ama bundan fazlası bi süt ineği almak olucak yine de geçmedi 😂
Heycanligebe Figennn benim popomun sol tarafı ağrıo çok saçma ama bitek orda ağrım var delirecem ha şişlik varda onu saymıyorum popom fena ama delirecem çok ağrım var 😔😔😔😍