Yesillendik_ Şebnem hanıma gidiyorum doktoru beğeniyorum ama hastane işleyişi nasıl merak ediyorum sezeryan doğum yapacağım
Ati22 Yesillendik_ o hastanede doğum yaptim 4.5 yil önce feyza hanim doktorumdu hastane güzel tam olarak neyi merak ediyorsun
Ati22 Yesillendik_ ben de sezeryan yaptim ama önce benim normal dogumdu son anda sezeryana döndü. Takip alani vardi normal dogum için orda taktilar sonra sezeryana dönünce direk ameliyata gittik. Ama bence sezeryan içinde odada takarlar. Odalar tek kişilik genel olaral temiz guzel bi hastane
Yesillendik_ Ati22 hadi ya uyustuktan sonra takmışlardı ilk doğumumda rica edersem belki yaparlar öyle odalar 2 kişilik sanıyordum ama tek kişilik olmasına sevindim emzirme için hemşire vs gelip yardımcı oldu mu vanda başka güzel bir hastane göremiyorum inşallah memnun kalırım
Ati22 Yesillendik_ evet dogumdan sonra hemsire geliyor emzirmek icin anlatmıştı. Bence de vanin en güzel hastanesiniydi o zamanlar suan bisey diyemem tabiki. Benim durumum farkliyi ben normal doguma gittim belki o yuzden once takilmistir sonda. Sezeryanda nasil takılır tam bilemiyorum yaniltmak istemem sizi
Betulmelike Hastanede doğum yapan birisi bilgi verebilir mi? Odaların temizliği nasıl, doğum sırasında ve sonrasında ebeler ve personelin yaklaşımı nasıldı? Bir de oda süsleme gibi bir şey göremedim hiç kapılarda izin verilmiyor mu acaba?