Eylullxx Neferut inanin bende ayni durumdayım sigara gibi hahsjahah delircem sıkıntıdan patladim iki gundur
myangelson Neferut dün biraz canım sıkıldı giremeyince de şimdi umrumda değil sabahtan beri hiç bakmadım açılmış mi açılmamış mi diye 😅
Neferut Eylullxx Bide bana sorun TikTok falan da sevmiyorum telefonu reels izlemek için kullanıyormuşum resmen djdjdk yaşam enerjim gitti
Eylullxx Neferut tiktok bende kullanmıyorum twitterda var ama oylesineydi orasida cok derbeder tayfa reelslar iyiydi jahsjahaj
Neferut myangelson ben sürekli girip kontrol etme ihtiyacı duyuyorum çok alışmışız ya kendime başka uğraş bulmam lazım 😅
myangelson Neferut Netflixte takılıyorum dizi , film izliyorum kitap okuyorum ev işleri ile uğraşıyorum zaman geçiyor direk 😅
Neferut brnaksyince Evet indirsen bile kimse olmadığı için yine keyif vermeyecek. Erişim yasağının kalkması lazım
br2023 Neferut Bir uygulama var ona bağlanınca aciliyormus insta kullanmyrm ama snaptan arkdslar paylaşmıştı
Neferut myangelson dizileri akşam izliyorum işi de sabahtan bitirince bu saatlerde boşluğa düştüm ☺️ siz en iyisini yapıyorsunuz
_prenses_annesi Neferut insta artık silindi sadece amlemi kaldı 1.1.1.1 den gır Hepsını onayla zaten orda bağlanıyor yazacak sonra gir instana aktif tekrar şifre falan gırmıyorsun