gunesinannesi__ Kızlar sudocrem aldim yenidogan bebeğimin cildine surebilir miyim pişik dışında. Üzerinde 3 yas alti icin sadece bez bölgesine kullanin yazıyor. Vucudu nemlendirmek icin kullanilir mi.birde isilik icin
Busra_karsu gunesinannesi__ vücudu nemlendirmek için bebek losyonları ve bebek yağları var. Pişik kremi nenlendirmez zaten sürme. Bebek yağı al çok güzel nemlendiriyor bende kızıma bebek yağı kullandım
Ozgeybs gunesinannesi__ sudokrem pisik kremi pişik oldugunda kullanabilirsiniz. Birde pişik onleyici kremler var Bepanthol gibi onları günde bir kez kullanabilirsiniz önlem amaçlı. Bu arada sudokremin içeriği biraz ağır iki bebeğimde deri soyulması yaptı benim kantoron yağı hindistan cevizi yağı yada unibaby kullanabilirsiniz ilk aylar. Büyüdükten sonra çok fazla pişik olurda gecmezse iki yaşındaki bebeğimde kullaniyordum. Ama unibaby e geçtik çok memnunum acısını alıyor hemen geçiriyor pisikleri. Pişik kremleri vücutta yüzde kullanılmaz aman dikkatli olun narin zaten ciltleri
Cihangir09 gunesinannesi__ pişik kremi o tabiki nemlendirmek için kullanılmaz pişik içinde çok çok ince bir tabaka halinde kullanmanız gerekiyor. Nemlendirmek için losyonlar filan var bebek yağı da kullanmayın bebeğin cildi nefes almiyor
Kontes001 Vücudu için mustela kullanın. Bebek yağı da içerikleri nasıl bilmiyorum ama dalin, unibaby bebek yağlarını kullanmayın
Ati22 Sudocrem nemlendirmez aksine kurutur cunku yetiskinlerde sivilce icin de kullaniliyor ve kurutuyor sivilceyi bence bebegin vücuduna sürmeyin
denizleo09 Sudocrem nemlendirici değil zaten yapısı o kadar yoğun ki bez bölgesine bile incecik bi tabaka şeklinde sürün yaziyor
myavocado gunesinannesi__ bebek ürünü olarak satılsa da sudocremin içeriği ne yazık ki temiz değil, baya ağır kimyasallar varmış içeriğinde bence hiçbir şekilde kullanmayın küçük bebekte
Retjza Sudocremin yenidoğanda kullanılmasından ziyade asıl sorun bebeğinizi sudocremle nemlendirmek istemeniz. Bunu neden istiyorsunuz? Kimyasalları geçtim yapısı hiç size bebek nemlendirmesi için uygun geldi mi?