Mehmeteren-ve-defneninannesi yokusbebek zorlu bi süreç 9 ay sağ sali.m kurtul kucağına al inşallah anlamında . ☺️
Alyask Mehmeteren-ve-defneninannesi evet kızımı geç ögrendım bunu 12 de ogrendık ins degısmez falan 🤗
Glchan_34 @Mehmeteren-ve-defneninannesi teşekkür ederim sizinde bu arada bence bir oğlunuz daha olacak hissiyat😂
SrpYlmz Mehmeteren-ve-defneninannesi bir kaybım oldu 6 haftalıkken yani ilk bebeğim olcak nasip olursa 13+2 de öğrenmiştik kızımı 36+3 üm şuan 🤗♥🌻🙏
Sakineoncu Mehmeteren-ve-defneninannesi 13.haftada özelde öğrendim cinsiyeti kızımız olucak şuan 30+4 deyim 🌸
Brcuburci 16.haftda göstermedi bizimki çikolata yedim ama saklıyor başka ne tavsiye edersiniz hareketlenmesi icin☺️
Canlarrr Mehmeteren-ve-defneninannesi ilk gebeliğim ikizdi . 11. Haftada doktorum ikizlerin cinsiyetini söyledi ve öylede doğdular. Şuan da 2. Gebeliğim 3. Bebeğim olacak Allah izin verirse 14.haftada tahminde bulunuldu ve doğru çıktı. 30 haftalığız şuan
Glchan_34 @Mehmeteren-ve-defneninannesi ben herkesinkini doğru bilip kendiminkinde yanıldım kız hissediyordum doktor erkek deyince Ufak çaplı bir şok olmuştum 😂