Damla21koksal SudeUu MerveNural aynen kesilmek daha mi iyi sanki hep onla yasiycaksin bide ama normal tamam ağrısı çok dyolar kabul de yüzyıllardır nasıl doğurmuş onca kadın ben kendimi böyle ikna ediyorum ..
SudeUu Damla21koksal ben kesılmek ıyı demıorm kı ama devlet doktorları hemsırelerı ılgısız olduğu ıcın ınsanlarn pıskolojısını bozduğu ıcın ınsanalra tercih meselesı bırakıyorlar
Sedasa Merhaba allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle umarım hangi doğum olursa olsun sizin ve bebek için en sağlıklısı olur. Benm etrafımda iyi de kötü de normal ve sezaryen doğumlar oldu. Normalin adı üzerinde normal doğum ağrı konusu bazı arkadaşlarımda çook az ağrı olurken bazılarında çok oldu ama neticede hepsi bebeklerini kucağına alınca her şeyi unuttu. Ağrıdan korkuyorsanız epidural anestezi ile normal doğumu düşünebilirsiniz benm de ilk doğumum olucak nasipse epidural normal doğumu destekleyen bi kadım doğum doktoru bulmanızı tavsiye ederim sezaryen nasılsa acil koşulda hepsi yapabiliyor.
Sumeyyecooban SudeUu dua et canım bol bol düşünmemeye çalış hiç hissetmeyeceksin öyle düşün sonrasında da ağrı kesiciler le felan rahat olursun inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçsin yıpratma kendini düşünmemeye çalış olur mu 🤗🤗
Bulut74 SudeUu ben de devlete gidiyorum Doğuma 15 gün kala özele gidicem öyle kabul etmiyorlarmı ilk defa duydum 🙄