Deryadry Merhaba,hastanede yatıyorum şuan kanamadan dolayı.Pruluton depot isimli iğneyi üç günde bir yaptırması gerekirken doktor yanlışlıkla her gün yaptırmış.daha önce bu iğneyi her gün vurulan var mı?zararı olur diye korkuyorum
Nhrr Deryadry hafta da 1 vurulan bir iğne. Elzem bir durum varsa 3 günde bir vuruluyor ama zararı olabilir her gün vurulursa ağır bir iğne demişti doktorum. Hafta da 2 tane vuruldum.
Esracim01 Ben haftada 3 kullandım ara takviye olarak da progestan iğne verdi. Bunu baya baya 6.aya kadar kullandım bu şekilde. Sen mümkünse başka bir hekime de görün canım
cansugunes0210 O çok agır bir igne bana doktor haftada 1 dedi başka Bi doktora git bence art arda vurulmak pek iyi olmayabilir başka bir doktora da git bence
Deryadry Beş gün boyunca her gün yaptılar bana,doktorum yanlış order vermişim diye kendi söyledi.Bir zararı olmaz dedi ama çok korkuyorum zararı olmuşsa diye
asyap Deryadry gebelik hormonu başka bişey değil zararı olacağını sanmıyorum ama fiziksel olarak zararı olmuştur gerçekten çok ağır bi iğne kesinlikle doktorunuzu değiştirin