hasret_isa ben o hastaneyi çok yetersiz buluyorum. Bunu zaten onlarda kabul ediyorlar. İlk hamileliğimde bende Ahmet Çetin Dirgen le başladım, ama benim beyaz kanım düşük olduğunu söyledi, ve bu riski kendi Hastanesinde göze alamayacağını, hatta sadece üniversite hastanesinde doğum yapabileceğimi ve risklerini anlatıp bana boşu boşuna stres yaratıp üzdü. Daha sonra şükürler olsun Mmt Amerikan Hastanesi’nde Ahmet Melih Akkuş ile tanıştım, bana bunun risk olmayacağını, ve hatta o hastanedeki sonuçlarım gibi çıkmadığını o hastanede görmüştüm. Öyle birşey olsa bile doğumda beyaz kan takviyesiyle hazır olacağını söyleyip tüm üzüntümü , stresimi almışlardı. Çok şükür denildiği gibi beyaz kan sorunum yoktu, ihtiyacımda olmadı, riskli değil sağlıklı doğum yapmıştım. Ayrıca o kadın doğum hastanesi yeni doğan ünitesi oldukça eksik , olası bir durumda herşeyi düşünmek lazım. Sonra bir düşüğüm de olmustu, yeterli ve gerekli olmayan şeylere bakılmadığı için o zaman da yine ilk hamilelik zamanlarım diye Emel Hocaya gitmiştim, devlete gitmemek için. İlerleseydik Mmt Amerikan Hastanesine gececektim. Daha sonra bir sonraki hamileliğimde öncesi ve sonrası tedavilerde Melih hocamla devam ettim. Allah razı olsun ondan, her zaman bana destek olmuştur. İlk doğumum , ve şimdiki bebeğimde ona emanet.Ona göre daha iyi bir hastanelere de bakın, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.