HilalAhmet35 annembebegim Daha çok küçük erkeğe benziyo demişti ama içimde hep acaba kaldııı bir kızım var 2. erkek olsun istiyorum bakalım Rabbimin izniyle
Karpuz1995 nazel123 nazel123 canım hesabina girdim 8 Manisa kadarda indim ama resim yok sonrasında baya uğraştım ama inmedi maalesef resmi bulup atabilirmsnz acaba size zahmet
Karpuz1995 poyrazin_annesi28 canım ilk atıgım resim bana ait degil örnek olarak atım.onu ama bu dörtlü olan resim bana ait acaba hangisni ve tam olarak neresini benzetinz pipiye gösterebilirmisnz size zahmet
poyrazin_annesi28 Karpuz1995 4. Resimdeki ultrason resminden oğlumun da var canım 🤣 Pipi o belirgin olan şey
Karpuz1995 poyrazin_annesi28 acaba bacağını mi diyorsn ben tam anlamadım ama işaretlermısn inşallah erkektir hayırlısıyla
Karpuz1995 HilalAhmet35 size doktor birsey dedimi erkek gibi büyük ihtimalle saglıkla alın inşallah kucağınıza rabbim gönlünüze göre versin
Karpuz1995 Glyzynpgkce kac haftalık canım sizin ki.bu resimde bu daha uzun duruyor erkek gibi sanki ama
Glyzynpgkce Karpuz1995 erkek gibi degil mi cikinti var klitorus mi bilmiorm erkek biraz daha kalin belirgin
Mamiko_2020 Karpuz1995 kız bence hatta direk😊kızımda görüntü böyleydi aynennn.Hatta ben erkek bu erkek diyordum belli işte pipi her şey diyordum meğersem 3 çizgi kızmış😂erkeğin ki daha farklı görünüyor üçgen gibi