Havva123 Kizlar merhaba 9+6 haftalik gebeyim dün kanama oldu kirmizi sekilde acile gittim igne ve serum taktilar progestan verdi onu kullaniyorm gece kesilmisti sabah koyu kahve seklinde tekrar olmus ara ara oluyor dinleniceksin dusuk tehlikesi var dedi bu lekelenmeler normal mi tekrar gitmelimiyim bunu yasayan varmi
Cerenerb Havva123 doktor bana kahve kanamadan korkma demişti Dinlen canım Protestanı düzenli al geçer inşallah Bide kanama miktarı artarsa yada gene kırmızı olursa ihmal etme git doktora hemen
Dora91 Havva123 bol bol dinlenin. Wc ve yemek disinda surekli uzanin.agrim yok bisey olmaz diye dusunmeyin.ev isidir yemektir vs ugrasmayin. 12. Haftada bende yasadim ayni durumu calisiyodum 2 hafta raporluydum hic kalkmadim kahverengi akintilarim 2 gun surdu progestanla kesilmisti. Suan 37. Haftadayim. Olumsuz dusunmeyin lutfen sadece dinlenin.
Nsrin5 Korkma canım ama dinlen ayaklarını birqz daha yüksek tutatcak şekilde uzan bol su iç makina sakın açma bnmde oldu geçti çok şükür şimdi 18 haftalığım morelini yüksek tut
Havva123 Hepinize tesekkur ederim kizlar dua ederseniz sevinirim cok korktum dun kalp sesini duyunca rahatladim Allah razi olsun hepinizden