Hgmom1 bugünkü ovulasyon testim bu şekilde dün pik olmuştu sizce çatlamış mı? Çatlamışsa tutması için birşey yaptınız mı? 🙏🏼💐
Morsalkim Hgmom1 asla stres yapmadım ve döllenme oldumu diye düşünmedim çünkü stres yapınca döllenme duruyor dollense bile vücut tehlikedw olduğunu düşünüp sürdürüyor dollenmeyi stres yapma canım hiç düşünme ☺️
dogakartal Hgmom1 bende de böyle oldu pik olduğu gece ilişki oldu ertesi gün yaptım silik çatlamıştı yani o gün aslında çok önemli yanı sizde bugün bugünde ilişki olsun bende 2 gğn üstte oldu ve tuttu çok şükür
ss34 Stres çok etkiliyormuş maalesef, zor biliyorum ama düşünmemeye çalışın derim kendinizi meşgul edecek sevdiğiniz şeyler yapmaya çalışın inşallah tutar 🙏
Hgmom1 ss34 inşallah zaten sadece bir gün yumurtlama olduğu için birazcık moralim bozuldu o yüzden kendimi uzak tutmaya çalışıyorum
ghostty Yumurtanız çatladıysa o günü değerlendirin mutlaka. Doktorum çatladıgı günden sonraki hafta tutunmaya destek olması için progesteron ilacı önerdi bana. Ama bir doktora mutlaka danışın❤️