Karabiber123 Lütfen yardımcı olur musunuz bebeğin heryeri ölçüldü gayet sağlıklı denildi ama ense kalınlığı belirgin dedi 3.7 sınırda görünüyor dedi 13 hafta 5 günlük fikri olan yardımcı olabilir mi
merimiri Karabiber123 o haftalardaki ense kalınlığı sonradan değişebiliyor belki detaylıya girince normal boyuta dönüştü denebilir
Nurgrdp Karabiber123 kendinizi strese sokmayın bu durumu yaşayan bir çok insan var zamanla düzelebilmektedir bol dua edin gönlünüzü ferah tutun aynı zamanda böyle denilip sağlıklı doğan bir çok bebek duydum 🙏🏽🍃
Kubis42 Karabiber123 benimde ilk bebeğimde ense kalınlığı bu civarda çıkmıştı biz aldırmayı düşünmedik haftası gelince amniyosentez yaptırdık oda çok şükür temiz geldi şuan bebeğim gayet sağlıklı ☺️
merimiri Karabiber123 ayrıca ense kalınlığı tek başına yüzde yüz belirti değil bana da detaylı da sınır dendi fetal dna yaptırdım sonuç temiz geldi hemen canını sıkma sizin ki değişmeye müsait bi haftada ☺️ ki çok çok yüksek değil
Karabiber123 Kubis42 tabiki bizde aldırmayın dusunmuyoruz ama sağlıkla sıhhatli büyüsün tek derdimiz o
Karabiber123 Kubis42 @ufbus010315 burdaki arkadaşlar yazmış bakın lütfen inşallah hicbirsryi yoktur ben frtal dna ve ikili test yaptırmadım ve dusunmuyorum rabbani dua ediyorum