Letubra Hanımlar perine masajı gerçekten doğumu kolaylaştırıyormu? Kesileri azaltıyor? Sizler yaptınızmı?
Dfn511 Letubra ben ilk dogumumda yaptım açılmam 5-6 saatte olmuştu ama 13 tane dikiş atılmıştı onun için bilemiyorum ya ne desem yalan olucak gibi
Dfn511 Letubra ama şöyle bişey oldu onlar kesi atmadı kendiliginden oluştu kesi belki de bunda bile etkisi olmuştur
Havvanur42 Letubra bende yapmaya başladım 34 haftalık haftada 2 kez olarak yapacağım, extra zararı olmaz diye düşünüyorum ve bence dikisin az olmasına etkisi muhakkak oluyordur diye düşünüyorum
surprizbebe Letubra arkadaşım yapmıştı doğumu uzun sürdü onu kolaylaştırdı diyemem ama kesisiz doğurdu
Letubra Dfn511 yaa korktum şimdi. Vajina zaten açılmaya programlı ortalığı karıştırmiyim bari akışına bırakayım en iyisi
Dfn511 Letubra hahaha valla bu defa bende öyle düşündüm ve yapmadım masaj felan bakalım hayırlısı olsun
Letubra Dfn511 bu da çatlak meselesi gibi galiba. Yırtılacaksa kesilecekse her türlü oluyo sanırım. Arkadaşım masaj egzersiz hiç bişey yapmadan 3 dikişle ilk doğumunu 6 saatte yaptı. Nasipte ne varsa artık 😄