babyiscoming_ böyle yapmayın hamileliği zehir edersiniz kendinize gerçekten. Hamilelikte hiç bitmiyor bunlar çünkü ilk öğreniyorsun kese var mı acaba keseyi görüyorsun boş mu acaba bebek görüyorsun kalp atışı var mı acaba kalp atışı görürsün durdu mu acaba. En ufak kaşık ağrısında önemli bir durum mu acaba. 12 haftalık olana kadar aman düşük riski olur mu acaba 🥲 daha sonra hareketlerini hissedersin yeni yeni bugün niye hareket etmiyor falan bu liste uzuyor gidiyor. O yüzden zor da olsa biraz kendimizi rahatlatmamız gerekiyor stres her zaman kötüdür 🥲 şuan çok iyi anlıyorum bende yeni hamileyim baya bir geç döllenme sata göre 12 haftalık gözüken bir gebelik 5+5 çıkıyordu 😅 dün doktor 7+2 ölçtü 8+0 olması gerekirken çok az derinden bir kalp atışı duyuldu bende kendime diyorum bir sorun mu var acaba neden az duyuldu falan. Ama hep iyiyi düşünmeye çalışıyorum şuan içimi rahatlattım Allah’ın izniyle bir sıkıntı yoktur diye. Bir de erken doğum ile kaybım var bir tane ekstra onun da korkusu oluyor ama iyiyi düşünmeye çalışıyorum. Zaten biz neler yaparsak yapalım Rabbim ne yazdıysa o oluyor o yüzden napiyoruz stresten uzak duruyoruz 😊