Elanur_tutak50 Kızlar bebeğim gözümde sürekli sıdalanıyor emmiyor memeyi almakta da zorluk yaşıyor biberonu istiyor meme reddi yaşıyoruz sanırım bu durumu düzeltip memeye dönmek istiyorum ne yapabilirim
AbcAhmet Elanur_tutak50 benim bebeğim de 3 aylık başlarda çok güzel emiyordu sonra sütüm yetmiyor diye biberona başladık şimdi meme reddi başladı gece sadece uykuluyken emiyor
amine4444 Elanur_tutak50 aynııs ben gecen hafta yaşadım biberon verdim alıştı memeyi istemiyor gibi yaptı hemen biberonu bıraktım 2 gün agladı sızladı memede zorla zorla verdik kafasını bastırdım tutsun diye😁silikon ucta aldım desim öyle tutarsa biberonda veririm uc büyük tutmuyor silikonu sende öyle yap diren biraz canım aglasın sızlasın zorla ver memeyi gece uyku hali ver o tutar
amine4444 AbcAhmet bende öyle biberona alışınca bıraktım ama biberon hayat kurtarıcıymış cocuk uyuyordu 😢şimdi şırınga kaşık biberonla veriyorum uyku yok dalamıyor cocuk
Elanur_tutak50 AbcAhmet bizde de yeni başladı almak istemiyor biberona alışalı doymadığı için mamaya geçtik günde 1 veya 2 kere veriyorum bu sefer memeyi istemiyor
AbcAhmet Elanur_tutak50 geceleri ve gün içinde ilk uyandiginda memeyi vermeye çalışın emdikten sonra baktınız doymuyor mama takviyesi yaparsiniz ben öyle yapıyorum genelde