Bisaniye Rainn doğum yaptığım gün hediye geldi içinde kiraz çekirdeği var. Kesinlikle öneriyorum sürekli kullandık 1.5 ay boyunca şimdi boyu sığmıyor kiraz çekirdeğini ayaklarının altına koyuyorum ısıtıp. Gaz sıkıntısı yaşamadık hiç.
Deletedmom434 Rainn doğum yaptığımdan beri kullanıyorum gerekli bencede ben düz kafa yastıklı olan baby jemin aldım
Esr34 Rainn canım çok gerekli birşey 👌 reflü yataklı babynest ler var e bebek de falan araştır onlardan al kesinlikle 🤞
Nursen21 Rainn hiçbir fikrim yok 🤷🏻♀️ Onudamı alalım yani 😅 Bu eskiler nasıl bizleri büyütmüşler ya valla herşey doğaldı Doğum bile evde oluyprdu Bizimse hergün yeni icatlar çıkıyor Hele bakalım bi doğurana kadar neler olur birde büyütmesi var tabi 🤦🏻♀️
Yagmur9833 Bisaniye ben babynest almayi dusunuyordum onun yerine reflu yatagimi alsam yararlari neler
Ozlemslk Deletedmom434 bende aldım canım aynı marka e bebekte indirimdeydi geçen gün🙏🏻 Ama daha prenses doğmadı 🙈kullanınca anlayacağız iyi mi
Bisaniye Buss1906 biraz hızlı uzadı aslında şimdi de sığıyor da sürekli kıpırdadığı için dışına iniyor yatağın
marven Nursen21 simdi de var hic bi seysiz büyüyen bebekler sanki buyumuyo mu ama hayatimizi kolaylastiran bazi seyler varken imkan da varsa alınıyor iste :))
Bisaniye Yagmur9833 eğimli olduğu için kusarsa vs boğazına kaçma riski az geri kaçmadığı için emdiği zaman reflü olmadı hiç oğlum. Bi de tam karnının altına kiraz çekirdeği geliyor ısıtıp yüz üstü yatırdık gaz sancısı çekmedi. Gazı olduğunda sıcak şekilde yatırdık huzurlu şekilde uyudu :) babynesti hiç incelemedim kıyas yapamam:)
tazecikanneee Rainn ben aldım yan yatırırken felan iyi olur gerçi yan yastığı da var ama Babahan’a hangi birini kullancam bilmiyorum 😂
Buss1906 Bisaniye genelde mikrodalga fırında ısıtılması yönünde şeyler okudumm siz ne kullandınız normal fırında ısınırmı
Betivebigi Buss1906 kullanan arkadaşımda memnun kalmış bende kendi ellerimle yapmayı düşünüyorum Haziran’da çıkar kirazlar Eylül’e kadar yaparım inş ☺️🤲🏻❤️
Bisaniye Buss1906 normal fırında 150 derecede 15 dk yazıyor kullanım klavuzunda o şekilde ısıttık hep
Bisaniye Betivebigi valla ben yazın kendim için yapmayı düşünüyorum ısıtıp böyle ağrıyan yerime koymak için uzun sürede soğuyor sıcak su torbasından güvenli
Bisaniye Emelinda https://www.babymall.com.tr/urun/sevi-bebe-cok-fonksiyonlu-yatis-yastigi-svb-9021-mavi bu ürün canım bende olan