Halime1999 Se11 cnm tabikide biliyrm ne kadar aldıgı ı ama sivile geçince belki Bi fark olur die sordum zaten şu anda üniformalı çlşyo maaşınıda blyrm.
glycnkrt Halime1999 biz e devletten bordroyu görüntülüyoruz. vergi dairesinde çalışıyor polislerde aynı mı bilmiyorum.
huysuz__ yokusbebek bizimki de sakal bıyıktan geçmek istedi, 4 senedir nur topu gibi kombin derdimiz var 😅ilçe müdürü kılıksız kılıksız dolaşmayın diyomuş😅😁
yokusbebek huysuz__ Nerde yaşıyorsunuz? Biz Urfadayiz ama ilçede olduğu için mi bilmiyorum o kadar sert davranmiyorlar 🤭
yokusbebek Halime1999 Aboo 😁 Hiç böyle düşüncelerim olmadı valla 😁 Yani eşimin tam ne kadar maaş aldığını bilme gereksinimi bile duymadım 😁
huysuz__ yokusbebek İstanbul Beşiktaşta görev yapıyo.. Urfa rahatmış ne güzel, bizim bi arkadaş da Diyarbakır’da terörde görevde, saç baş birbirine girmiş burda böyle kamufle oluyoz diyodu 😅😂
Tutaste_ Halime1999 doğu batı yurtdışı olarak değişir polislwrde yurtdışı yok dogu batı var bide sınırsa ıkı maaş alıyorlar tazmınat olarak
yokusbebek huysuz__ Eşim de şu an öyle 🤭 O kadar alıştım ki sakalsız görsem yolunmus tavuk gibi görünüyor gözüme 🤭😂
Emel5805 Halime1999 sivil dediğiniz TEM şube Narkotik Şube gibi yerlere gecince sivil çalışıyorlar eşim narkotik de maaş farkı yok sadece ödül veriliyor yaptıkları işten dolayı yakaladıkları şey çok olursa buda 15bini falan buluyor tabi her aY değil şuan polislerin maaşı 55bini geçiyor
Emel5805 Halime1999 yeni polis ise olabilir doğuda ise ile göre terör tazminatı alınıyor maaşi 56 ise doğuda 63 65 civarı alır her ilin tazminatı farklı
Burcuu_frt Halime1999 kıdeme göre değişir yeni başlayanlar 52 civarı alıyo sivil resmî veya il maaşta fark etmiyor kıdem önemli
huysuz__ Alpmom__ 😁bacım bize değil kocalara lüks zaten tiril tiril giyinen onlar, yıkama ütüleme derdi bize🥲.