Seymabalkara Mehmet Bardakçı’ya gidiyorum artık. Refika Selimoğlu doktorumdu o şehir dışına taşınınca sormuştum çok teşekkür ederim ☺️
prensesimveannesi Seymabalkara ilk kızımı mehmet bardakçıda doğum yaptım çok memnun kaldım umarım sizde memnun kalırsınız
Pamuk623 Çocuk doktorları en vasat insanlar desem yeri var sırf kızımı hastaneye yatırmadım diye rapor çıkartmamıştı mama içim insan kaynakları ve müdürlerine giderek durumu düzeltirmiştim araştırmadan kapısına dahil gitmemenizi öneririm
sudezudesude sevgipitircigi11 bende hamileliğimin başından beri onda takipliyim. şu an 34+4 haftadayım ve bir sorun yaşamadım. güleryüzlü ve samimi bir kadın. akılda soru işareti bırakmıyor hastalarıyla çok ilgili. her an ulaşabiliyorsunuz. inşallah doğumu da onda yapacağım. ben tavsiye ederim size
sevgipitircigi11 eminegizem çok teşekkür ederim hep bu şekilde duyuyorum merak etmiştim bebisiniz hayırlı olsun ♥︎
sevgipitircigi11 sudezudesude Çok teşekkür cevabiniz için bahar hoca ile ilgili hiç kötü bir yorum duymadım ama yine de sormak istedim şu an hali hazırda gidenlerden duymak daha da güven verdi bana bebisinjzi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥︎
sudezudesude Phyloo muayene ücreti 1415 tl kan idrar tahlili 800 tl doğum ücreti 40 bin oda ücreti 4 binmiş
sevgipitircigi11 sudezudesude doğum ücreti ile oda ücreti ayrı mı farabi de sude hanım. Bende teşekkür ederim inşallah tüm anneler için bu güzel dualar kabul olsun