[silindi] 58Vildan offf offf ben 1.77 kiloyum 1.68 boy 😭 hangi diyetisyen iyi bilmiyorum ki online yapmam lazım yurtdışındayım
58Vildan [silindi] diyetisyen nihan var instada hamile hemde danışmadım ama bi yazabilirsin online alıyor
Qnl [silindi] ay diyetle değil ben tam okumadan yazmışım :) bulantıdan dolayı verdim ben o kiloyu zaten63 kiloyla hamile kalmıştım 2,5 3 ayda 50-51 e düştüm ama inan almış olmayı yeğlerdim
zeynosileannis [silindi] kusma falan yoksa 3 4 kilo verirsiniz bence diyetisyen listesi ile bu kadar olur çünkü sağlıklı olacak şekilde liste yazıyorlar ama ileri dönem için almayı engelliyor
[silindi] zeynosileannis ayy süper olur 3-4 kilo versem ileride de almasam bile bana yeter ismi be doktorun ?
-Kardelen38- 85 ile hamile kaldım şuan 78 kiloyum normal bir şekilde besleniyorum ama bu 3.cu gebelik ve aşırı baş dönmesi mide bulantısı ve tansiyon düşmesi yaşadım onlardan kaynaklı herhalde diğerlerinde yaşamadım böyle bir sıkıntı [silindi]
Hiratuba [silindi] ben devamlı kustugum için 6 kilo verdim , bulantılarınız yoksa kilo vermeniz zor tabi