Bir_nazenin01 Kızlar ilk yaptığım ve iki saat arayla yaptığım testi koyuyorum şimdi ben ilk te de hayali görüyordum şimdi daha da belli ama ikinci yaptığımda 5 dakikada çıktı ve idrarımı tuttum sizce var mı test markası da prodoctor 😭🥰🥺🥺
raabiiiaaaa Bir_nazenin01 yaptığın marka güvenilir bir marka canım resimde çok aşırı belli olmuyor ama canlı olarak sen görüyorsun hayali çizgi bile olsa bu marka yanıltmıyor herley gönlünce olsun inşeAllah🫶
minismom Bir_nazenin01 umutlandırmak istemem ama alttakinde cok ince bi cizgi var gibi yarın ilk idrarla dene bide hakkında hayırlısı olur insallah 😊
cansu_dgn Bir_nazenin01 bu ikinci resimde sanki var gibi canım inşallah vardır yarın tekrar dene 🌸🙏🏻💗
Bir_nazenin01 raabiiiaaaa ay evet ilk kez kullandım bu markayı ilk testte de çıplak gözle görüyorum ama ikinci bariz belli umarım pozitiftir 🥰🥰
Azra8Engin Bir_nazenin01 hayırlısı olsun. Çok umutlanmayın aşırı çok silik çünkü. Pazartesi kan verin bence
Yektek22 Bir_nazenin01 canım net var duruyor ama riske atma hic pazartesiye de bekleme bence git acile kan ver bir saate sonuç çıkıyor
Bir_nazenin01 Barlas_mom ne kadar net söylüyorsunuz bilerek mi yapıyorsunuz anlamıyorum siz den başka görmedim diyen yok yine de teşekkür ederim
Barlas_mom Bir_nazenin01 Üzülmenizi hayal kırıklığı yaşamanızı istemiyorum. Sizin yaşadıklarınızı daha önceden yaşamış hep ümitlenmiş biri olarak söylüyorum. Biraz belirgin silik olsa şans var derdim. İnşallah vardır gönlünüze göre olsun. İnsanlar ümitlendirmeyi seviyor maalesef.