ceren-123 Mersinde yaşıyorum 14 haftalığız şuan doktorumla doğum ücretini henüz konuşmadım ,mersinde özel de doğum yapan var mı kızlar ???👼🏻🤰🏼
Balyanaklikoalam ceren-123 20 haftalık hamileyim bende city hospitale gidiyorum 30bin su an dedi tabii doğuma kadar değişir bu fiyat ama yüksek maalesef .. sizin şu an muayene ücretiniz ne kadar acaba ben açıkçası değiştirmeyi düşünüyorum çok fazla zam yapılıyor
Minnakpopus ceren-123 medikal parkın 35 bin olduğunu duydum ancak sizin doğumunuza kadar bütün hastanelere bir sürü zam gelir zaten
Balyanaklikoalam erayinannesi_333 muayene ücretiniz ne kadar güncelde ayrıca normal dogum ücreti değişiyor mu bilginiz var mı?
ceren-123 Balyanaklikoalam 865 şuan sizin ne kadar muayene ücreti Çağdaş mavigök doktorum çok memnunum ben
Minnakpopus Balyanaklikoalam hayır ben hamile değilimgitmiyorum kardeşim orada çalışıyor ondan biliyorum
Balyanaklikoalam Minnakpopus muayene ücretini biliyor musunuz peki yakınında city var oraya gidiyorum ama gelen zamla çok yükseldi 1115 ödüyorum sigortam olduğu için doğum ücretine de 30 bin dedi yakınsa fiyatlar oraya giderim daha iyi
Minnakpopus Balyanaklikoalam malesef bir fikrim yok muayene ücreti hakkında ama medikal park zaten pahalı bir hastane özel hastaneler hep almış başını gidiyor zaten 🥴
Balyanaklikoalam Minnakpopus evet ama 780 Di 1 temmuzda fiyat arttı 2 katı oldu neredeyse aman aman bir hizmette yok yani öyle olunca değiştirmek mantıklı geliyor
happymommy33 ben yenişehir hastanesi Ali Yeşil hocaya gidiyorum. muayeneler zamlandı ama doğumu bilmiyorum. daha çok var diye sormadım. zam öncesi 22500dü.