Mavbnck Arkadaşlar ben adetim gecikince, sadece kahverengi akıntılarım olunca doktora gittim rahim duvarın kalınlaşmış gebe olabilirsin ama test yapalım önce şuan görünmüyor alttan muayenende dedi. Test negatif çıktı. (0,64) ve bana tarlusal verdi. Ben beş tane içtim ama gelin bide bana sorun. İçimden bi ses içme diyordu. Bıraktım 13 gün geçti test sonucunun üstünden hala adet olmadım belirtim de yok zaten. İlacı bitirmediğim için olabilir mi?
Hbsanneoluyo Mavbnck ben tarlusalın Bi paketini bitirdikten 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim Tarlusalı düzenli kullansaydı keşke bebek olsada Bi zararı olmuyo onun bebeğe cnm Benim geç döllenme olmuş
Minikk Mavbnck canım bende paketi bitirdikten 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim geç döllenme olmuş
Mavbnck Hbsanneoluyo ne bileyim 4 tane içip hemen adet olanlarda var 20 tane içip olmayanlar da. Annemde bana bu şekilde gebe kalmış. Söktürücü içmiş. Olmayınca test yapmış gebe olduğunu öğrenmiş. Bi test yapmalı mıyım. Neredeyse diğer adet tarihim gelecek.
Mavbnck Minikk ben 3 ay önce kürtaj oldum 40 gün sürdü. 15 gün sonra gayet güzel adet oldum. Ama kürtajdan sonraki ikinci adetim olacaktı. Olmadı. Kocamla geri çekilme yöntemiyle görüşüyoruz. İçimde şüphe var. Test yapsam iyi olcak gibi değil mi?