2prenses_masal-oyku Nsrin5 hergün neredeyse hafif tekme atar gibi 18 bitti 19a giriyoruz yarın ☺️ ve çok güzel bir duyguymuş bu ❤️💕💕
Betusm Nsrin5 bugün tam 19. Haftaya girdimm maşallah pıt pıt hissediyorum minik kuşumu 🥰 bir kaç haftadır da hissediyordum bazen sert bi dokunup geçiyo oğluşum👶🏻🥰 🧿
Nsrin5 Ben anlamıyorm ilk gebeliğim die galiba sizede oluyo mu bazen karnımın içi ağrıyo bazen genital bölgem yani bnlar normal midir
ceco Bende hissediyorum böyle hafif dokunur gibi pıt pıt cinsiyetimiz erkek ben 12+5 de öğrenmiştim ikili tarama testi zamanında 💙
Nsrin5 Cümleten maşAllah suphanAllah diyeyim hepinize inşAllah sağlıklı bi şekilde kuxağımı alırız yawrularımızı ☺️💃🏻👶
Sultan2019 Slm bende yeni katıldım aranıza bizde 20 haftalık olduk ve hareketlerini artık hissediyorum ama dıştan belli olmuyor tabi sadece içten kıpırtılarını hıckırması tekmeler daha güçlü değil tabi
zgdndrm Yavaş yavaş hissediyorum ama net olarak secemiyorum..Pıt pıt bir hareket oluyor özellikle sırt üstü uzanirsam bebeğimin olduğu bölgeyi net görebiliyorum. 18+5 im.
Sultan2019 zgdndrm canım çikolata ye 15 20 dakika sonra sol tarafına yat bak nasıl hareketleniyor bu haftalarda sırt üstü fazla yapmamaya bak yada beline destek koy bebek rahatsız olır