Aslanmom1 Bayılarak yaptırdığım bir set oldu sizlere de fikir olur belki malum erkek bebekler için çok bir seçenek yok 🥰
seevoolii Aslanmom1 çok güzel olmuş. Sağlıkla gelsin💖 Ben de oğluma yeni müslin set yaptırdım, henüz daha elime ulaşmadı ama görsellerine bayıldım şimdiden. Ekleyebilirsem ekleyeyim fotoğraf https://mutluresim.com/image/24c90c20-0b29-47f1-b57f-9a853c44840f.zxffZu !
Aslanmom1 seevoolii Bunlar da çok güzell sağlıkla giysin inşallah 🤩 Benim ki kış bebeği olacağı için müslin tercih edemedim 🥹
seevoolii qusel ben instagramda lambkinatelier sayfasına yaptırdım, ilgisi alakasından da çok memnun kaldım 😍
Aslanmom1 qusel Nakış Sepeti instagram hesabından. Parçaları tek tek seçebiliyorsunuz istediğiniz parçalara isim işliyorlar
Aslanmom1 Alpmom__ Sepet ve Kese hariç 2.100dü fiyatı daha sonra onlarıda eklettim ama konuşmalar instagramda kaldı toplam kaç tl tuttu hatırlayamıyorum 🥹 Hepsini tek tek seçiyorsunuz hepsinin fiyatı ayrı.
Whitecolour Aslanmom1 ilk defa isimli bi takım beğendim kızların güzel oluyor ama erkek bebeğe bulamamıştım güzel günlerde kullanın inşallah