Canoski Kızlar sut cici bebe ve sut tüketen vrmi açaba sut içemiyorum o şekilde ypsam bebeege yararı olrmu
cLearQueen Canoski o cici bebeler cok zararli kuzum ya bence hic yeme paketli ürün hem de asırı sekerli
Aylaa123 Canoski süt içmek zorunda değilsiniz zaten proteini kefir ayran yoğurt peynir yumurta yiyerek karşılayabilirsiniz. Kefir sütten daha sağlıklı olan birşey
Minnakpopus Canoski cicibebenin olduğu kadar sütünde sana hiçbir yararı yok malesef içeriği temiz bir kefir ve ev yoğurdu daha sağlıklı.bı tükettiğin sana sadece fos kilo olarak döner🥴
Gizem9688 Minnakpopus ev yogurdu önermedi doktorum. Pastorize sütten illa kendim mayalacagim dersen olur fakat bu sefer market yogudu ile farkı kalmaz dedi. Acik süt kaynatsan da bakterileri ölmez asla önermiyorum dedi. Hatta acik dondurma bile önermedi. Her sey paketli olsun sütle ilgili dedi
Sedadvc Gizem9688 Ben köy sütü alıp yarım saat kaynatarak yoğurt yapıyorum hamileligimin başından beri. 32. Haftadayim. Hiçbir zararını görmedim. Aksine kabizligima filan iyi geliyor. Süt kaynatildiginda tehlikeli değildir denildi bana da.
Minnakpopus Gizem9688 ilk defa ev yoğurdunu zararlı gören ama kutu süt öneren bir dr duyuyorum gerçekten her doktor farklı farklı demekki..neyse az kalmış zaten doğumunuza inşallah sağlıkla kucağınıza alın 🌸
Gizem9688 Sedadvc doktorum öyle dedi diye ev yoğurduyla yapilmis corba bile icmedim. 36 haftalik olcaz son 3 haftamiz. 36 hafta dikkat ettim 3 hafta daha ederim sanirim 🙏 ama demek ki doktorlar da hemfikir olamiyorlar bu konularda
Minnaksever Canoski cicibebeler aşırı kalorili ve şekerli anca size kilo aldırır.kaldi ki süt de yararlı değil onun yerine kefir tüketebilirsiniz benim doktorum kefiri mutlaka iç dedi kefir içiyorum canım çok ayran istiyo kendim yoğurttan yapıp içiyorum ama süte gerek yok
myavocado Canoski cici bebe çok şekerli glukoz bombası gibiz çok da katkı maddesi var içinde hamile iken fazla tüketmek zararlı olur. Birnkasik kahve filan ekleyerek deneseniz sütü, veya muz ile çekebilirsiniz blendarda