Kızlar Perşembe akşamı sancılarla hastaneye gittim ve gece eve gönderdiler sabaha kadar sancı çektim 15 dk 20 dakikada bir ve gerçekten sancılar beni çok zorladı 🥹 sabaha karşı nişanım geldi ve sancıların dozu daha da arttı arttıkça çok zorlanmaya başladım burda Kendi deneyimim benim için gerçekten çok zordu umarım sizinki güzel geçer ❤️
Hastaneye 2 cm açıklıkla gittim ancak açılmam çok ilerlemedi sabah 9da yatisim oldu öğlene kadar açılmam ilerlemedi suni sancı da verildi o sırada ama suni sancı bizi olumsuz etkiledi bebişimin kalp atışı değişti ve ben gerçekten dayanamadım 🥹
Açılmam 4 cm oldu beklenilen gibi bir açılma olmadı ve doktorum da bebisi riske atmak istemedi ve kararı bana bıraktı öğlene kadar bekledim ancak açılmam ilerlemedi sancıya da artık dayanamadım ve bebişimin de kalp atışı düşünce acil sezeryana alındık 🐣
Kısmet böyleymiş sağlıkla geldi ama normal beklerken sezeryana döndük ilk yürüme ve ilk kalkış sandığım kadar zor olmadı ama sonrasında ağrılarım oldu yine de kucağıma alınca değdi her şey şu an yolunda güzel kızım şu an yanımda yatıyor size pozitif bir doğum hikayesi anlatmak isterdim ama bu da Bizim hikayemiz hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻❤️