Momellaa Bir_nazenin01 benimde böyleydi profilden bakabilirsin aynı marka test hatta beta negatif çıktı
lilyum_ Bir_nazenin01 canım şurda bir şey gördüm sanki ama ben kendi testlerimde çok yanıldım bu gölgeler yüzünden o yüzden umutlandırmak istemem. Ama inşallah vardır ve daha yeni belirginlesuyordur 🤲🏻🌸
Aslaninannesi_ Canım ben göremedim gecikmeyi bekle tekrarla o zaman kesin olur Allah gönlündekşni versin ♥️
Senonif Çok küçük varımsı ama buna pozitif denemez bence 🥹 çok çok yaşadım bunu o yüzden şimdilik bu teste umutlanma inşallah daha da koyulaşır o zaman umutlan
Bir_nazenin01 Senonif çıplak gözle görüyorum gibi o kadar zor ki gözlerim şaşı oldu dayanabilirsem pazartesi tekrarlayayın diyorum 🥺
Senonif Bir_nazenin01 işte şaşınolmayacak şekilde gördüğünde pozitif olur kendini yıpratma ne olur çok takıntı yapınca da olmuyor 🥺
Bir_nazenin01 Umutsuzbirisi evet ilk idrarla yapmadım ama bişey de yemedim içmedim kısmetse pazartesi tekrarlayayım
Senonif Bir_nazenin01 ilk aydan olacak diye bir şey yok canım o yüzden sen bırakmaya devam et hatta hiç test yapma yani bekle gecikene kadar güzel haber alacaksın ben inanıyorum 🤲🏻
Senonif Bir_nazenin01 yaaa Allah sabır versinnnn o zaman düşük nedenli de olabilir rahminiz toparlansın biraz çok takmayın lütfen