Zeyneppbl Benmde bat 12 bugün yaptım negatif mi pozitif mi anlayamadım yarın ilk idrarla yapıcam bakalım. Çok bir ümidim yok. Çok değerlendiremedik çünkü pik olmadan bir gün önce değerlendirmiştir olursa biraz süpriz olacak. O yüzden umut etmek istemiyorum.
Dilekulgtt Zeyneppbl eger bir gun onceden degerlendirme olduysa cunku sperm vucutta 24 48 saat kalici diye biliyorum tutabilir yani
Sena-sarkaya1234 Zehasve evet markasını şuan hatırlamıyorum ama pahalı değildi önce teste sonra kanda belli oldu
BilgecyLn Bat 10 Ağustos bugün hafif bi bulantı var rahatsız edecek gibi değil ama umutlanmak da istemiyorum artık belki de sıcaklardan bulanıyordur
Gzemmsvr Kizlar benimde bat 10 ovuslasyon testim bugün koyu çıktı herkes farklı bsey söylüyor sizce bugün yumurtlama günüm mü
Nurbl Gzemmsvr ovulasyın pik olunca yumurtlama diye biliyorum belki dedikleri gibi hamilelik de olabilir bu günü değerlendir yine de
Birdie-93 Sizce var mı kasık ağrım var iki tane meleğimi kaybettim bi kaç aydır korunmayı bıraktık serüven yeniden başladı yani. (Bat 10)