Dilekulgtt Yes_mom0 evet cnm cok sagol 🌸 rabbim sanada nasip etsin insallah en kisa zamanda insallah sende hamissindir bu ay 🤲🏻 test yapmadin dimi hala
Yes_mom0 Dilekulgtt Allah razı olsun canım güzel dualin için yok henüz yapmadım randevu varya onu bekliyorum ama bugün kahverengi lekelenmem oldu inş hasta olmam 🥺
Dilekulgtt hnf34 rabbim insallah benimle birlikte mutlu olan tüm herkese ve sana en kisa zamanda saglikli sihhatli bi hamilelik nasip etsin inşallah. 🤲🏻
Dilekulgtt Sefika__ uzulme canim insallah bidaki aya ovulasyon yapmiyorsan mutlaka yapmanı tavsiye ederim
Zeyson Dilekulgtt ayyy gerçekten çok sevindim şuan inşallah saglıcakla ilerler gebeliğin cnm kahverengi akıntım geliyo demiştin noldu o geçtimi❤️
Dilekulgtt Zeyson hafif geliyordu suan gene az az oluyor. Cok sagol canim allah sanada nasip etsin kisa zamanda 🌸
Dilekulgtt Yes_mom0 ay unutuyorum canim kusura bakma okadar kisiye yaziyoruz ki hatlar karisiyo insallah guzel haberlerle gelirsin 🥰
Yes_mom0 Dilekulgtt senin de lekelenme olmuştu demi ne tarz olmuştu ve hala devam ediyor mu çok korkuyorum inş regl olmam bu ay belirtileri dibine kadar yaşadım oysa
Dilekulgtt Yes_mom0 yani daha gecikme yasamadim o yuzden her ihtimal var suan kendimi hamile gormuyorum kalp atisi duyana kadar canim cunku daha once düşük yasadim. Az az boyle acik kahvemsi oluyor suan
Yes_mom0 Dilekulgtt yerlesmedir cnm korkma bende daha önce bir düşük yaşadım hani düşük olunca direk kanama başlar kahverengi olmaz sen içini ferah tut stres yapma ama ben elendim hasta oldum canım nasip diğer aya
Dilekulgtt Yes_mom0 kattim canim benim icin sevinen kim varsa rabbim onlarada sanada en kisa zamanda nasip etsin 🤲🏻 doktora gidince haber ver canm ama
Yes_mom0 Dilekulgtt teşekkür ederim birtanem sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallah 🤲❤️ yarın hastaneye gidecem bakalım hayırlısı