Zhra42 Dilekulgtt Annem 1 sene oldu vefat etti.Kayinvalidem çalışıyor eşim bu çocukların sesine tahammül edemiyor bakalım ne olacak
Dilekulgtt Zhra42 allah rahmet eylesin canim. Allah yardimcin olsun vallahi dusunmuyorsaniz korunsaydiniz keske
Zhra42 Dilekulgtt Neyse belki adet olurum belli olmaz yüzüm çok berbat oldu sivilce yüzünden ben bekliyorum olmayı
143i53 Sürpriz gebelikmi nasibi varmis demekki ama sadece ese birakma hele geri cekilme korunma yöntemi degil
Grimsi Dilekulgtt tebrikler hamilesiniz 🥰 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ilk gebelik mi 🤩 Darısı bizlere 🤭
Dilekulgtt zlemceylan allah razi olsun canim daha gecikmedim gecikirsem daha net belli olur ama bekleyecegim gene kan icin insallah saglikli ilerler. Rabbim sanada nasip eder insallah 🥰
zlemceylan Dilekulgtt amin inşallah canım benimm ❤️ valla çok mutlu oldum sen yine de tekrarla testini kan testini öyle ver ne olur ne olmaz 🥰
Dilekulgtt lilyum_ ilk 5 dakikada cikti allahim ya cok sukur cok saol canim hafta icide kan vermeye gidecegim insallah bizimle olur
Dilekulgtt zlemceylan oyle yapicam cunku dusuk yasamistim o yuzden riske girmek istemiyorum beklemem lazim biraz
lilyum_ Dilekulgtt ayy evet hemen pazartesi kan ver. Biliyosun testler yanıltıyor ve gereksiz strese sokuyormuş dün bunu cok iyi anladım😅