Zhra42 Dilekulgtt Kız ben de bireyler öğreniyorum genelde ama 6 gün oldu adet olmadım daha bakalım gelir ama muhtemelen herzaman böyle oluyor
hnf34 Dilekulgtt sanırım erken gebelik değil ama strip test innovitanın. İyi diye biliyorum olsa çıkardı diye düşündüm
Dilekulgtt hnf34 bende onla yaptim iste gecen ayda onla yapmistim hic cikmamisti. Bugun yaptigimda cok silik cikti ama bi kac gune bidaha yapicam
Anonimanonim Mavikelebek24 en az 4 gün kala yap bence ben iki gün önce yaptığımda negatifti bir gün sonra yaptığım pozitifti yani 4 gün kala
Dilekulgtt 143i53 evet o gunlerde artik isterseniz zevkine canim. O yuzden ovulasyon yaptinmi bilmiyorum takip edebilirsin yumurtlamani 2 aydir ben yapiyorum
Gamzebz Kızlarrr ben elendim kahverengi lekelenmem regliye döndü bat 10 du 2 gün erken geldi inşallah siz bu ay hayırlı haber alırsınız
Dilekulgtt Gamzebz vallahi bende suan kahverengi lekelenmeye basladim bence bende adet olucam test yanılttı bence benide
Gamzebz Dilekulgtt yaa sende mi canım ya bu testler neden böyle yanlış sonuç veriyor önceden böyle yoktu bu ara çok yanlış sonuç var sanırım