Dilekulgtt Gzemmsvr dun degerlendirdiysen bugun ara ver yarin degerlendir ama yapabilirim diyosan bugunude yarinida degerlendir
Gzemmsvr Dilekulgtt gönül ister ki degerlendirim 😀ama çok hassas oldum ya hem canım yanıyor hemde kasıklarim ağrıyor yaparken
Dilekulgtt Gzemmsvr sıkıntı yok dun degerldnirdiysen zaten 24 48 saat sperm kaliyor vucutta ama yarin mutlaka degerlendir
Dilekulgtt Gzemmsvr 4 gunum var reglime bekliyorim olmazsam test yapicam bende ama regl agrilarim var
Merve-tankut Dilekulgtt benim de 4 gün var 12 sinde olmuştum bacaklarım çok ağrıyor anlamadım adet mi görücem 2 gün önce kan verdim negatifti
Dilekulgtt Merve-tankut bacak agrisi suan cekmiyorum ama regl oldugumda cok agriyordu benimde. Insallah degildir canim
143i53 Benimde 12 ama gecikiyor diye 15 bat kasiklarimda ara ara agri girip sizliyo gogos agri var dünden ama o regl onceside oluyodu
Dilekulgtt 143i53 regl le cok benziyor belirtiler yaa ayirt edemiyoruz. Dersinki mesela midem bulaniyo o zaman gebelik belirtisi ihtimal
143i53 Aynen sirt kasik bacak agrisi adet oncesiyle ayni bulantida erken pek olmuyo sonrasi oluyo ayirt etmek zor
Dilekulgtt 143i53 evet ya ben kizima hamileyken gecikme yasamistim 10 gun kadar ozaman mide bulantisi yasamistim oyle anlamistim yani. Gecikme olmadikca zor anlamasi