28kbr Kızlar ben bebek düşünüyorum 1 yıldır da vitamin kullanıyorum elenatal kullandım uzun süre ama bu sefer eczacı ocean mumy önerdi ve onu aldım bebek planlarken kullananlar var mı sizce nasıl
Emel5805 28kbr Multi vitamin değilmi kullandım ben ama folik asitle beraber dönüşümlü kullandım bir gün folik birgün Multi
ipeklinaismom 28kbr onu hamile kaldıktan sonra kullandım ben takviye olarak ama bebekten önce yumurtlamaya yardımcı proxfemin vermiş doktorum 15 gün kullandım sonra hamile kaldım öneririm araştır istersen
Anonimanonim 28kbr bende bebek istiyorum kullanıyorum kan vitamin değerlerim sürekli düştüğü için öncesi kendimi hazırlamak amacıyla
ipeklinaismom 28kbr Bir de adetliyken hormon testi vermiştim d vitaminim Küçük çıkmıştı doktor imkansız değil ama zorlaştırır demişti 2 iğne ve Damla kullandım
Fatma_ecem4 28kbr bende hamileliğimde kullanıyorum 12 haftadan sonra başladım 36 haftadayim halen kullaniyorum bana çok faydası var iştahsız biriydim kendime geldim resmen
Nazgrr 28kbr Hamileyim ocean mummy takviye olarak kullanıyorum. Öncesinde doktor bana Fermotil önermişti eşimle birlikte kullandık daha kutu bitmeden ve düzenli kullanmamıza rağmen çok işe yaradı.