Aylaa123 NurABE ben 1. Trimesterde 500 gram almıstım sadece 3. Trimesterd yeni girdim +7 ile devam ediyorum 2. Trimesterda yemişim anlaşılan 😂😂
Irmm2816 NurABE 61.55 ti ilk öğrendiğimde hastanede tarttılar dün 12 haftalık oldum dünde tarttılar 62.70 tim 1 kilo kadar anca almıştım
Dnznrgz NurABE hic almamıştım 1. Trimesterde ikincide ortalama 5 6 kg civariydi 34+3 um suan 10 kg 54.5 hamile kalmıştım bu sabah 64.5 tartildim dogurana kadar bi kac kg daha eklenir diye düşünüyorum
sallyt trimesterdr hiç kilo almadım 2 kilo verdim 2. trimesterin sonunda 4 kilo almıştım şuanda 12 kilo aldım 35+2yim🥲
Booksandcats Ben ilk trimestarda 1 kilo falan anca almıştım ama sonrasında durduramadım 33+2de +15 kg ile devam ediyoruz 🫠 doğuma kadar da sanırım 20 olur 20yle kapatırız
HilalAhmet35 NurABE 16. haftadayım 73 ile başlamıştım şu an 75-76 yım son 2 haftada 2 kilo aldım oda şekerden kaynaklanıyormuş sanırım şimdi aşırı dikkat ediyorum 🤦🏻♀️
sweetmom1_ NurABE hiç kiloya takılmayın canlarım ben 30 a yakın kilo aldım 🤣🤣🤣 55 le hamile kaldım 80 le doğuma girdim 6 ay snra 56 oldum ramazan girdi oruçla 54.5 a düştüm 2. Gebeliğim 22 haftalık 8 kiloyla devam 🫠
DryStr @sweetmom1_ bende ilk gebeliğimde 45 kg ile hamile kaldım 102 kg ile 39.hafta da doğum yaptım 😂Toplam 57 kg almıştım doğumdan sonra hepsi gitti 52 kg oldum ama hiç diyet vs yapmadım bünyemle alakalı sanırım☺️
sweetmom1_ DryStr gerçektenmii valla maşallah canım herkes veremez kolay kolay helal olsun :) aynenn bncde bünyeyle alakalı bnde skor bndedir diodm:)
Evrimnbe NurABE 10.haftaya kadar çorba meyve su yoğurt salata şeklindeydi kahvaltı yapıyodum bir de zorla bulantı vardı 11.haftada rahatladım şuan az az yiyebiliyorum herşeyi bulantım geçti ama midem küçüldü sanırım 2 kaşık alınca doymuşluk hissi geliyor ama herşeyi yiyebiliyorum
DryStr Valla gerçek midem çok bulanıyordu ama yinede herşey yemek istiyordum ya ben hep 45-48 kg arasıydım ama hamile kalınca benim 4 aydan sonra bi iştah açıldı görenler şok çünkü hiç öyle yemek yemem ben ama hamileyken ben ben değilim😂🫢
sweetmom1_ DryStr 😂😂😂 bende öyle ya kendimi hiç engellemedim herşeyden yedim görenler inanamadı ilk defa okdr kiloyu grnce😂