Delice_zeytin Kızlar uzanınca müthiş zorlanıyorum sağa sola döneyoruö kasıklarım çok sancılı oluyor, yürürken bide çok kötü.. sancı yok normalde. Ama aşırı ağır hisssediyorum hareketim çokk kısıtlı . Doğum filan değildir değil mi ,? Nst gideyim mi acaba
Babymom07 Delice_zeytin bende 36 +3 üm bende aynı şekildeyim canım doktor ağrıların normal olduğunu söylüyor sıkıntı yapma bebekten kaynaklı her hafta da nstye giriyorum sancı çıkmıyor ama dün ilk defa kasığımda sancı oldu gece uyumadan şükür geçti uyudum sonra 🙃
Sevgi_2104 Delice_zeytin bebek kanala girmiştir büyük ihtimalle bu sorunları yaşamıştım doktor kanala girmiş demişti
hepoyleolurzaten_ Delice_zeytin 31 haftadayım aynen öyle yürürken başı baskı yapıyor çok aşağıda.uzanırken sağa sola dönme zor.haraketleri can yakıcı yani bilmiyorum poposumu ayağımı hep sağımda sanki dayamış oraya.Kilo aldıkcada daha zorluyor.36 haftayı düşünemiyorum bille🥲
Eftelya_16 Nişan su gelmediyse bekleyin , sancı varsa kasilmalarinizi sayın . Ilık dus alıp rahatlayabilirsiniz , sanırım bebek ağırlığından dolayı rahat ediyorsunuz aynısı haftalardır bende de var
Delice_zeytin Eftelya_16 ben nişan su nasıl gelir bilmiyorum ki :( tamamen ıslak mı hissediyoruz bildiğin su gibi mi . Yani yürürken bile karnımı tutup yürüyorum çok zor sen de mi öylesin uyurken fikan nasılsın ?
Delice_zeytin Eftelya_16 kaçıncı haftadasın bebek kaç kg acaba ağır geliyor bana ondan mı 4 gün önce 3060 gram dedi dr
Eftelya_16 38+3 . Haftadayim . Nişan genellikle yerleşme kanaması gibi sarımtrak , kanlı veya pembemsi renklerde yapış yapış bir doku halinde plesantanin alt kısmında bulunan bir mukus ( sümüksü) bir yapıdır. Doğumun başladığını bir kaç gün önceden haber verir ve nişan geldiğinde bir kaç gün içinde plasenta içerisindeki su boşalır . Suyun gelmesi de bazen sızıntı şeklinde bazen ise birden kontrol edemeyeceğin şekilde bacaklardan akacak halde gelir. Yani illa farkedersin.
Delice_zeytin Eftelya_16 ay maşallah seninde az kalmış Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.. çok teşekkür ederim bilgilendirmen için zira asla bilmiyordum ve duymak o anı yaşamak bile korkutucu geliyor .. benim sezaryen olacak nasipse 20 ağustosa günverdi ama göremeyebiliriz erken olabilir aşağıda dedi
Eftelya_16 Senin bebişin biraz önden gidiyor sanırım annesi benimki yaklaşık 3-3.5 kilogram arasında bugün kontrolüm var Dr daha yeni çatı muayenesi yapacak ve günümüz doğum şeklimiz belli değil.
Delice_zeytin Eftelya_16 nasıl geçti kontrol çatı muayenen bebeğin durumu nasıl kilosu herşeyi yolunda mı doktorun ne dedi
Eftelya_16 95 kg hamile kaldım şuan 102 kiloyum .. agirlasmanin nirvanasini yasiyorum 😅😅 tüm gece uyuyorum uyanıyorum gunduzde uyuyorum ama asla yetmiyor. Herşey normal panik yok yani sakin ol .
Delice_zeytin Eftelya_16 ay bende 88 kg mim suan .. sende bana nasıl güzel umut oldun şimdi 🤭🤩 gece uyuyabiliyor musun ? Haliyle ağırlaşıyor insan tabi de , uykusuz geçiyor genelde son zamanlar sancıyla ağrıyla sağa sola dönüyorum
Manolya-27 Eftelya_16 ay bende 91 ile hamile kaldım 108 kg oldum şuan 32 haftalık daha 😔 kilo her türlü zarar resmen hareketlerimizi kısıtlıyor umarım dogum esnasında kolay geçer 🤲🏻
KumsalAdaMom24 Benimde şuan 36+5 Benimde baş geliş şuan ama yürürken bazen sanki çıkacak gibi hissediyorum 😂 bazen yukarıya çok vuruyo heralde ayaklarını diriyo bilmiyorum hem ağırlaştım hem de canım çok daha fazla yanmaya başladı hareket ettikçe çok kilo da almadım 9 kilo aldım sadece zayıf hamile kaldım zaten bebek kaç kilo tam bilmiyorum pazartesi randevum var bakalım görücez 😄 ara ara da sancılar kasılmalar oluyo yalancıdır diyip önemsemiyorum 😂 geceleri uyuyamıcam diye korkuyordum 2 gündür çok yoruluyorum deliksiz uyuyorum bu seferde tuvalete bile kalkamıyorum gece normalde 3-4 kere kalkarım ama sabah aşırı sıkışık uyanıyorum uykum ağır biraz yorulunca ekstra ağırlaşıyorum
Delice_zeytin KumsalAdaMom24 bugğn yorumunu okudum yormamalı son zamanda insan kendini diyordum ki bugün Suan pertim sabahtan beri durmadım duramadım evde fenaaaa🙄🙄son hazırlıklar bir türlü bitmiyordu .. bende de bas aşağı olduğundan eşimle tutup geziyorum ağrılı ağrılı düştü düşecek diyorum birde adet olacakmışım gibi müthiş bir sancı oluyor
KumsalAdaMom24 Delice_zeytin Buzluğa yiyecek koydum 2 gün önce bir de temizlik yaptım ertesi gün de ful dışardaydım akşama da uzun bir yürüyüş yaptım ondan yoruldum valla 😂 bugün yine kışlık koydum buzluğa şimdi de dışardayım yine sabaha kadar deliksiz bir uyku beni bekliyor inşallah çok iyi oluyo 😂 sadece sabah tuvalete çok sıkışmış gidiyorum rahatsız ediyor biraz 😂 normal doğum istiyorum 37 . Haftaya giriyoruz o yüzden kolay olsun doğum diye uğraşıyorum aslında eski kadınlar gibi ev işi ve yürüyüş 😂
Eftelya_16 Çok sağol canım benim , çatı muayenesi güzel geçti 😂😂zira okadar derinlerimin olduğu bilmiyordum 😂 hiç acitmadi gerçekten eli hafifti bende rahat bıraktım kendimi ama en sona deyince aaa dedim 😂 ve sonuç : Hiç açıklık yok 😂🫠🫠🥲 Dedi ki bu Çarşamba gününe kadar yani tam 39. Hafta da gelmezse 12 Ağustos pazartesi günü sezeryanla alırız.Oda babamızın babalık izninden dolayı öyle oldu . Geceleri uyuyamıyorum komşum bile benim ayak seslerime uyanıyor 😂 hatta solum tutuluyor sağa yatiyorum sağım tutuluyor dayak yemiş gibi kalkıp kocayı ise gönderip klima altında deniz yıldızı modunda yatıyorum. Ağrı giriyor çıkıyor nst de çıkmıyor korolasica 😂😂
Delice_zeytin Eftelya_16 hahha kahkaha atarak okudum en başından 🤩🤩çok yaşa be tek sancıda kurtul inşallah. Beklesin 39 sonrasını normali düşünüyorsan dicem ama açılma yoksa açılır mı açılmaz mı bilemedim 😂 normalde çatı muayenesini kötü anlatırlar ağrılı geçmemesine çok sevindim, bebeğin kilosu nasıl gelişmesi bir haftada nasıl ? Ya gece uyumayanları duyunca mutlu oluyorum 😂yalnız olmayınca 🤩çok bencilce ama iyi hissettiriyor 🙄
Eftelya_16 Manolya-27 Allah kolaylık versin canım biraz fazla almışsın doğum sonrası çok hızlı veriliyor takma kafana önemli olan pskolojik olarak rahat olman
Delice_zeytin Babymom07 magnezyum kullanıyor musun sende ? Günde bir içiyorum bugün 2 tane içtim sabah akşam daha iyiyim sanki bu yorgunluğuma kıyasla müthiş rahatladım
Delice_zeytin Sevgi_2104 aa aaa benim doktorum da kanala girse 2 saat sürmez doğurursun deyip güldü , ben sorunca 🤭 aaa aaaa çok değişik hakkaten bu doktor yorumları bir tane doğru vardır yaaa on tane deil ki