dem34 Nezahatozen İnşallah benim de bir an önce geçer geçici bir şeydir yoksa nasıo dayanacağım bilmiyorum
HazelSeren dem34 evet var canım mıde yanması agrı hepsı oluyor doktorda safradan sonra olur demıstı zaten dıkkat etmemız gerekıyor yememıZ ıcmemıze
HazelSeren dem34 yaglı yeme su bol iç mıdene dokunan seyler yememen lazım mesela bana çiğ soğan dokunuyor dıkkat edıyorum yememeye
Sukoo33 dem34 benimde ılk gebelıgımde safra kesem vardı . safra kesemı 2 sene once aldırdım . Suan 21 haftalık hamıleyım Ilk gebelıgımde mıde agrı şişkinşik gaz sancısı karın agrısı hıssetmezdım ama bu hamılelıgımde var safra kesesızlıgın etkısı kesınlıkle ama sancılar bı anda baslayıp gecıyor cok sık devam etmıyor . Hatta ben neden boyle oldugumu anlamazdım. Sızın baslıgı gorunce evet benımde safra kesem yok ondan olabılır dedım 🥹
dem34 Sukoo33 benim de her gün oluyor sözde kadın doğum doktoru dedi ki genel cerrahi ilgisi olmadığını söylüyor ama bilemem dedi ama ben asla katılmıyorum genel cerrahi ne anlayacak sanki safra kesesi olmayıp hamile mi kalmış sonuçta organımız lazım gerekli ki Allah yaratmış
neslihanszn Sukoo33 merhaba safra kesesi ameliyatı olmuş biri olarak size birsey sormak istiyorum yeni safra kesesi ameliyatı oldum acık ameliyat olmak zorunda kaldım suan gebelik düşünmüyorum bir tane çocuğum var normal dogum yapmıştım acaba bundan sonraki doğumum da norma doğum yapabilirmiyim bunla ilgili bilginiz varmı acaba
AyvazD Benim de ilk gebeliğim ve safra kesem yok. 16+1 1 aydır midem ağrısı , midemdeki gaz problemi , kusma problemi bitmiyor acile gittim beni genel cerrahiye gönderdi cuma günü randevum var. Bu şikayetle hastaneye gidip bi çare bulan var mı ?