MerweReyyan Reyyan O sıra hercai dizisi meşurdu baktik baktık isimlere snra faz geçmiştim bakmadım tesadüfen reyyanın anlamına denk geldim çok sewdik ve Reyyan koymuştuk
Bendiyebiri_ minnosveannesi8 ya inşallah benim.bebegimde öyle olur oğlum yerinde durmayan biri kızım akıllı olur inşallah
minnosveannesi8 Eylullxx bidaha dogurursam bende öyle yapicam valla heyecan duyup danisiyosun ama kulp buluyorlar. Böyle böyle sona geldik isim yok işte. Artık bakasım bile gelmiyo
Miniklerinannesiyim Zefeyza valla defneler gerçektendee akıllı ve zeki oluyorlar tek bir sorun acayip cok konuşuyor benle mi alakalı bilmyorum bebekken cok konuşturdum cok kitap vs yaptık ama bi tane daha tanıdıgım Defne var oda cok zeki ve akıllı ama cok konuşuyor😀 ben mesela Boyle diyince millet diyo cocuk cok konuşsa n’olacak ama 1 gun yanımda kalsalar diyo Allah sana sabır versin 🥲
DryStr @minnosveannesi8 sağlıkla kucağınıza alın evladınızı Zümra (güzel, iyi, ahlaklı, cesur, yiğit, yürekli, zeki ve bilgili kadın) kızımın adı çevremizde pek yok ve çok seviliyor ismi🌸